- Καθαρίζετε την κολοκύθα από την φλούδα και τα σπόρια.
- Κόβετε σε φέτες και τις τρίβετε στον τρίφτη στο "χοντρό".
- Βάζετε σε μια κατσαρόλα την τριμμένη κολοκύθα, τα πορτοκάλια, το
- Lime, το τζίντζερ, το νερό και βράζετε για 30 λεπτά.
- Προσθέτετε την ζάχαρη και βράζετε το μείγμα για 30 λεπτά περίπου ακόμη, μέχρι να πήξει.
- Μοιράζετε την μαρμελάδα σε αποστειρωμένα βαζάκια και αποθηκεύετε.
Ανακαλύψτε περισσότερες συνταγές του Νικόλα Σακελλαρίου στην εκπομπή In2Cooking στο ANTI WEB TVPLUS αλλά και στοblogstonatmo.