Ο Γιώργος Τσούλης έφτιαξε λουκουμάδες ρυζιού στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη.
- 500 γρ ζάχαρη κρυσταλλική
- 500 ml νερό
- Χυμό από ένα πορτοκάλι
- 70 γρ ρύζι γλασέ
- 500 ml χλιαρό νερό για το βράσιμο του ρυζιού και έξτρα 150ml για τη ζύμη
- 350 γρ αλεύρι γοχ
- 1 φακελάκι ξερή μαγιά
- 1 κσ μέλι
- ξύσμα από ένα πορτοκάλι
- ηλιέλαιο για το τηγάνισμα
Δείτε το ακόλουθο βίντεο με τον Γιώργο Τσούλη να μας δείχνει τη συνταγή για τους λουκουμάδες ρυζιού:
Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)