- Σε βαθύ μπολ κοσκινίζουμε το αλεύρι, το μπέικιν, το αλάτι, το κακάο, τη βανίλια.
- Στον κάδο του μίξερ χτυπάμε το βούτυρο και τη ζάχαρη για να αφρατέψουν. Ρίχνουμε το αυγό. Προσθέτουμε εναλλάξ το αλεύρι και το ξινόγαλα μέχρι να φτιάξουμε έναν ομοιογενή χυλό.
- Αλείφουμε με βούτυρο και πασπαλίζουμε με αλεύρι φορμάκια για μάφιν. Μοιράζουμε το μείγμα και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 160°C για 25 λεπτά.
Πηγή: www.argiro.gr