Η Γωγώ Δελογιάννη παρέα με την Τζένη Μελιτά έφτιαξε λαχανοντολμάδες στην εκπομπή "Πρωίαν σε είδον τη μεσημβρίαν".
Λαχανοντολμάδες: Υλικά
- 1 λάχανο
- ζωμός για το βρασμό του λάχανου να το καλύπτει
- 800 γρ μοσχαρίσιος κιμάς
- 1 μεγάλο κρεμμύδι
- 3 κσ άνηθο και μαϊντανό
- 1 κγ δυόσμος
- 100 γρ ρύζι γλασέ
- 1 αβγό
Δείτε στο ακόλουθο βίντεο τη Γωγώ Δελογιάννη να μας δείχνει τη συνταγή για λαχανοντολμάδες: