Δείτε συνταγή για πεντανόστιμες κρητικές μυζηθρόπιτες "λουσμένες" με μέλι και βανίλια
Υλικά:
Για τη ζύμη:
- 220 γρ. αλεύρι σκληρό
- 80 γρ. χαρουπάλευρο
- 60 ml νερό
- 60 ml γάλα
- 50 ml ελαιόλαδο
- 30 ml ρακή
- 1/2 κ.γ. μαγιά
- λίγο αλάτι
Για τη γέμιση:
- 500 γρ. ξινομυζήθρα
- 10 φύλλα δυόσμου
- αλάτι
- μέλι ελάτης Μαινάλου βανίλια για το σερβίρισμα
Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)