X
Χρησιμοποιούμε cookies για να διασφαλίσουμε πως θα έχετε την καλύτερη δυνατή εμπειρία ως επισκέπτης στο Fthis.gr. Επιλέγοντας «Συμφωνώ», αποδέχεστε να λαμβάνετε όλα τα cookies . Διαβάστε την πολιτική μας για τα cookies

Κρέμα πολέντας από τον Γιάννη Αποστολάκη για το MY tv.

Κρέμα πολέντας από τον Γιάννη Αποστολάκη για το MY tv.

  • Καθαρίστε τα λαχανικά. Σε ένα ταψί βάλτε κολοκύθια, µελιτζάνες, ντοµάτες, µαραθόριζα, προσθέστε το σκόρδο, ελαιόλαδο, αλάτι και ανακατέψτε. Βάλτε τα στον φούρνο και ψήστε στους 200°C για 20 λεπτά. 

 

  • Παράλληλα σε ένα κατσαρολάκι βάλτε το νερό µαζί µε 2 κούπες από το γάλα να βράσει και προσθέστε την πολέντα. Χαµηλώστε τη φωτιά και ανακατεύετε ασταµάτητα για 5 λεπτά µέχρι να πήξει η πολέντα. 

 

  • Προσθέστε το σπανάκι, το τυρί και το υπόλοιπο γάλα, ελέγξτε το αλάτι και βάλτε στην άκρη.

 

  • Μοιράστε τα λαχανικά σε πιάτα, απλώστε πολέντα από επάνω και, αν θέλετε, λίγη παρµεζάνα ακόµη.

  

Κόστος συνταγής: 7€ 

 

Στο τηλεοπτικό περιοδικό

που κυκλοφόρησε σήμερα 02/05 στην επαρχία και αύριο 03/05 κυκλοφορεί στην Αθήνα, μπορείτε να βρείτε ακόμα περισσότερες συνταγές μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής!

 

Κάποιες από αυτές; *Αρνάκι τσιγαριστό με καραμελωμένα κρεμμύδια *Σαλάτα σπανάκι με παντζάρια & κοτόπουλο *Σαλάτα με κριθαράκι, φρέσκα φασολάκια & λιαστή ντομάτα *Σαλάτα με ρεβίθια & ψητό χαλούμι *Κοτόπουλο με μπρι & αβοκάντο σε τσιαπάτα *Χοιρινά σουβλάκια μαριναρισμένα με δεντρολίβανο & σκόρδο *Μπουτάκι αρνιού στον φούρνο τέλια ψημένο *Νιόκι τυριών με σάλτσα ντομάτας & πανσέτα *Ψητά χοιρινά παϊδάκια με σπιτική BBQ σος *Σορμπέ μοσχολέμονο *Σουφλέ με φρούτα του δάσους *Μαρμελάδα λεμόνι *Σου με κρέμα κανέλα *Μπισκότα με λευκή σοκολάτα & φουντούκια *Μπράουνις με καρύδια και φρέσκια μέντα 

 

Μόνο στο

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)