Ο Δημήτρης Μακρυνιώτης έφτιαξε κουραμπιέδες στην εκπομπή της ΕΡΤ "Στούντιο 4" με τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο.
- 500 γρ. αλεύρι μαλακό
- 250 γρ. βούτυρο αγελάδος
- 100 γρ. ζάχαρη άχνη
- 100 γρ. πούδρα αμυγδάλου
- 50 ml σησαμέλαιο ή σπορέλαιο
- 50 ml φρέσκο χυμό πορτοκάλι
- 20 ml κονιάκ
- 2 κρόκους μεσαίων αυγών
- 1 βανίλια ξύσμα από ένα βιολογικό πορτοκάλι ακέρωτο
- 500 γρ. ζάχαρη άχνη
- ανθόνερο ή ροδόνερο
Δείτε το ακόλουθο βίντεο με τον Δημήτρη Μακρυνιώτη να μας δείχνει τη συνταγή για τους κουραμπιέδες:
Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)