- Καθαρίστε και βράστε τις πατάτες ολόκληρες ξεκινώντας από κρύο νερό (για οµοιόµορφο ψήσιµο, διαφορετικά παραψήνονται εξωτερικά και µένουν σκληρές στο εσωτερικό).
- Μεταφέρετε σε ένα ταψί για τον φούρνο, ραντίστε µε ελαιόλαδο, αλατίστε, χοντροκόψτε τον µισό δεντρολίβανο και ανακατέψτε καλά όλα τα υλικά. Ψήστε σε προθερµασµένο φούρνο στους 180°C µέχρι να πάρουν έντονο χρυσό χρώµα.
- Παράλληλα σε ένα µεγάλο τηγάνι µε λίγο ελαιόλαδο σοτάρετε σε πολύ δυνατή φωτιά το κοτόπουλο µέχρι να πάρει χρώµα.
- Βάλτε σε ένα µπολ λίγο ελαιόλαδο, ξύστε τα µοσχολέµονα και ψιλοκόψτε το υπόλοιπο δεντρολίβανο, ανακατέψτε και αλείψτε το κρέας µε αυτό το µείγµα.
- Βάλτε το κοτόπουλο και τα ντοµατίνια ολόκληρα µαζί µε τις πατάτες και συνεχίστε το ψήσιµο για άλλα 15 λεπτά. Σερβίρετε σε πιάτα και γαρνίρετε µε µοσχολέµονο και φρεσκοτριµµένο πιπέρι.
Κόστος συνταγής: 9€
Πηγή: Περιοδικό