X
Χρησιμοποιούμε cookies για να διασφαλίσουμε πως θα έχετε την καλύτερη δυνατή εμπειρία ως επισκέπτης στο Fthis.gr. Επιλέγοντας «Συμφωνώ», αποδέχεστε να λαμβάνετε όλα τα cookies . Διαβάστε την πολιτική μας για τα cookies

Κεράσια σε κόκκινο κρασί με κρέμα

Κεράσια σε κόκκινο κρασί με κρέμα

Σε μικρή κατσαρόλαβάζουμε το κρασί, τη ζάχαρη και τη φλούδα πορτοκαλιού. Αφήνουμε το μείγμα να ζεσταθεί. Προσθέτουμε τα κεράσια μόλις πάρει βράση. Χαμηλώνουμε τη φωτιά και αφήνουμε να βράσουν 2΄. Μεταφέρουμε σε γυάλινο μπολ για να κοπεί ο βρασμός, παγώνουμε τα ποσαρισμένα κεράσια. Χτυπάμε με σύρμα σε μπολ το μασκαρπόνε με το μέλι, να ενωθούν. 

 

Σε ποτήρια του μαρτίνι ή ψηλά ποτήρια με πόδι, ισομοιράζουμε τα παγωμένα κεράσια με το χυμό τους. Ισομοιράζουμε και την κρέμα μασκαρπόνε. Πασπαλίζουμε φιστίκι Αιγίνης. 

 

Πηγή: www.argiro.gr

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)