- Βάζουμε όλα τα υλικά εκτός από τα μπισκότα σε μια κατσαρόλα και ανακατεύουμε με τον αυγοδάρτη μέχρι να βράσει η κρέμα. Συνεχίζουμε το ανακάτεμα επάνω στη φωτιά για 2’.
- Στρώνουμε σε ένα ταψί διαστάσεων 26x34 τα μπισκότα. Αδειάζουμε από πάνω τη ζεστή γιαουρτόκρεμα και απλώνουμε ομοιόμορφα.
- Σπάμε όσα μπισκότα έχουν περισσέψει και τα στρώνουμε επάνω στην κρέμα. Βάζουμε στο ψυγείο.
- Αφού κρυώσει το γλυκό, το χαράζουμε με μαχαίρι, έχοντας ως οδηγό τη βάση των μπισκότων, και σερβίρουμε σκέτο με φρούτα του δάσους ή μαρμελάδα.
Συνολο οrac ana μεριδα: 320
Διατροφικό σχόλιο: Η… μεταβολική συνταγή γεύσης! Βιταμίνες της ομάδας Β περιλαμβάνονται πλουσιοπάροχα, οι οποίες βελτιώνουν τις βιολογικές καύσεις του οργανισμού, ενώ ταυτόχρονα σε συνδυασμό με τη βιταμίνη D τονώνουν το ανοσοποιητικό σύστημα.
Ανακαλύψτε ακόμα περισσότερες υπέροχες αντιοξειδωτικές συνταγές στο ένθετο MY cooking του περιοδικού που κυκλοφορεί στα περίπτερα.