Μουλιάζουµε το πλιγούρι στο νερό µέχρι να το απορροφήσει όλο. Μεταφέρουµε το µουσκεµένο πλιγούρι σε ένα µεγάλο µπολ και προσθέτουµε όλα τα υπόλοιπα υλικά, ανακατεύοντας καλά. Το ταµπουλέ είναι έτοιµο!
Σύνολο ORAC ανά μερίδα: 3.318
Διατροφικό σχόλιο: Παραδοσιακό πιάτο του Λιβάνου, το οποίο αποτελεί πλήρη τροφή για τους λαούς γενικότερα των αραβικών χωρών. Το πλιγούρι (κουσκούς) διαθέτει µεγάλη περιεκτικότητα σε φυτικές ίνες και ο µαϊντανός αποτελεί καλή πηγή βιταµίνης C, φυλλικού οξέως και, φυσικά, αντιοξειδωτικών ουσιών. Με αυτόν τον τρόπο ενδυναµώνεται το ανοσοποιητικό σύστηµα και ενισχύεται η καλή λειτουργία του πεπτικού συστήµατος.
Ανακαλύψτε ακόμα περισσότερες υπέροχες αντιοξειδωτικές συνταγές στο ένθετο MY cooking του περιοδικού που κυκλοφορεί στα περίπτερα.
Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)