- Κόψτε σε µικρά κυβάκια το αγγούρι, την πιπεριά και τη λιαστή ντοµάτα, χοντροκόψτε τον δυόσµο και σε λεπτές λωρίδες το φρέσκο κρεµµύδι. Ρίξτε όλα τα λαχανικά σε ένα µπολ, προσθέστε ελαιόλαδο, αλάτι και ανακατέψτε.
- Βάλτε ένα τηγάνι σε δυνατή φωτιά, λαδώστε καλά το ψάρι, αλατίστε και σοτάρετε γυρνώντας όσο το δυνατόν λιγότερες φορές (προσοχή µην παραψηθεί, όταν η σάρκα είναι πλέον λευκή, αποσύρετε από το τηγάνι). Μεταφέρετε σε ένα πιάτο και αφήστε για 5 λεπτά να «ξεκουραστεί».
- Βάλτε σε ένα µπολάκι τα υλικά για τη σάλτσα και ανακατέψτε µέχρι να οµογενοποιηθούν. Βάλτε τις πίτες για 5 δευτερόλεπτα την καθεµία στον φούρνο µικροκυµάτων και απλώστε σε µια πετσέτα.
- Ξεκινήστε τη σύνθεση µε 1 κοµµάτι φιλέτο ψαριού, 2 κουταλιές από τα ψιλοκοµµένα λαχανικά, 1 κουταλιά σάλτσα και σερβίρετε σε καλαθάκια ή βαθιά πιάτα µε λαδόκολλα.
Κόστος συνταγής: 9€
Πηγή: Περιοδικό