- Κόψτε τις άκρες από τα φασολάκια και ελέγξτε τα ένα ένα για τυχόν ίνες. Βάλτε µια κατσαρόλα µε νερό σε δυνατή φωτιά και βράστε τα φασολάκια τόσο ώστε να είναι τραγανά. Όταν είναι έτοιµα, µεταφέρετε σε ένα µπολ µε παγωµένο νερό για να κρατήσουν το χρώµα τους. Προτιµήστε να τα κόψετε στη µέση, αν είναι πολύ µεγάλα µετά το βράσιµο, για να µην µπει νερό στο εσωτερικό τους. Όταν κρυώσουν, στραγγίστε σε ένα σουρωτήρι.
- Βάλτε ένα ριγωτό τηγάνι σε δυνατή φωτιά και περάστε το µε τη βοήθεια µιας χαρτοπετσέτας µε ελαιόλαδο. Αλατίστε το ψάρι και ψήστε προσεκτικά χωρίς να τουµπάρετε πολλές φορές. Βάλτε τα υλικά για τη σάλτσα σε ένα βαζάκι και ανακινήστε δυνατά µέχρι να οµογενοποιηθούν. Σε ένα µπολ ανακατέψτε τα φασολάκια µε τη σάλτσα και το ανθότυρο.
- Σερβίρετε το ψάρι σε ένα ίσιο πιάτο, βάλτε τα φασολάκια από πάνω και πασπαλίστε µε το φουντούκι χοντροκοµµένο.
Κόστος συνταγής: 10€
Πηγή: Περιοδικό