1. Αλέθουμε τα κράκερ στο μίξερ και ρίχνουμε μέσα το λιωμένο βούτυρο και το τριμμένο τυρί.
2. Απλώνουμε το μίγμα σε βουτυρωμένη φόρμα-δαχτυλίδι 26 εκ. και το πατάμε καλά με τα δάχτυλα. Το αφήνουμε στην κατάψυξη για 5-10΄. Λιώνουμε τα τυριά σε ένα μπολ, προσθέτουμε το γιαούρτι, το αλατοπίπερο, τον άνηθο και τα χτυπημένα αυγά. Τέλος προσθέτουμε το σπανάκι και ανακατεύουμε.
3. Αδειάζουμε το μίγμα στη φόρμα και ψήνουμε στους 160° C στον αέρα για 35΄-40΄. Αφήνουμε το τσιζκέικ 15΄ να κρυώσει.
Πηγή: www.argiro.gr