X
Χρησιμοποιούμε cookies για να διασφαλίσουμε πως θα έχετε την καλύτερη δυνατή εμπειρία ως επισκέπτης στο Fthis.gr. Επιλέγοντας «Συμφωνώ», αποδέχεστε να λαμβάνετε όλα τα cookies . Διαβάστε την πολιτική μας για τα cookies

Φαλάφελ

Φαλάφελ

  • Βάζετε την φάβα, τα ρεβίθια και το πλιγούρι από το βράδυ να φουσκώνουν στο νερό.

 

  • Σουρώνετε όλα τα όσπρια και το πλιγούρι.

 

  • Ρίχνετε όλα τα υλικά μέσα σε ένα μίξερ και τα πολτοποιείτε.

 

  • Tα αφήνετε για 20 λεπτά περίπου στο ψυγείο σκεπασμένα με μεμβράνη.

 

  • Για να κάνετε το ντρεσινγκ, ανακατεύετε όλα τα υλικά σε ένα μπολ.

 

  • Αφού βγάλετε το μείγμα από το ψυγείο, κάνετε μικρές μπαλίτσες και τηγανίζετε μέχρι να ροδοκοκκινίσουν και να ψηθούν.

 

  • Σερβίρετε σε λαγάνες ή ψωμάκια με σαλάτα και το ντρεσινγκ γιαουρτιού. 

 


Ανακαλύψτε περισσότερες συνταγές του Νικόλα Σακελλαρίου στην εκπομπή In2Cooking  στο ANTI WEB TVPLUS αλλά και στοblogstonatmo.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)