- Προθερμάνετε το φούρνο στους 175o C.
- Σε ένα μπωλ αναμείξτε αναμείξτε το αλεύρι, το baking powder, τη σόδα, το αλάτι και την κανέλλα.
- Χτυπήστε στο μίξερ το βούτυρο, την καστανή ζάχαρη και τα αυγά, μέχρι να γίνει το μείγμα μαλακό.
- Σταδιακά προσθέστε το μείγμα με το αλεύρι, μέχρι να αναμειχθούν όλα τα υλικά καλά. ( Μην τα παραχτυπήσετε).
- Βάλτε μέσα και τα μήλα και με τη βοήθεια μιας σπάτουλας ενσωματώστε καλά τα μήλα στο μίγμα.
- Γεμίστε μία φόρμα σιλικόνης με το μίγμα και λειάνετε την επιφάνεια.
Για το γλάσσο:
- Ανακατέψτε τη ζάχαρη άχνη αρχικά με 1 κουταλιά νερό. To γλάσσο πρέπει να είναι αρκετά παχύρευστο, αν χρειάζεται προσθέστε και άλλη μία κουταλιά νερό.
- Αφήστε το κέικ να κρυώσει καλά.
- Ξεφορμάρετε και περιχύστε με το γλάσσο.
- Αφήστε το για λίγο προτού το σερβίρετε.
Tip: Αν δεν έχετε φόρμα σιλικόνης, μην ξεχάσετε να βουτυρώσετε και να αλευρώσετε καλά τη φόρμα, προτού τη γεμίσετε με το μίγμα του κέικ.
Ο κόσμος της μαγειρικής γίνεται μαγικός... με την Αλίκη στη χώρα του Yumm, αποκλειστικά στο ANTI WEB TVPLUS.
Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)