X
Χρησιμοποιούμε cookies για να διασφαλίσουμε πως θα έχετε την καλύτερη δυνατή εμπειρία ως επισκέπτης στο Fthis.gr. Επιλέγοντας «Συμφωνώ», αποδέχεστε να λαμβάνετε όλα τα cookies . Διαβάστε την πολιτική μας για τα cookies

Cinnabon

Cinnabon

  • Σε ένα μικρό μπολ ρίχνετε το χλιαρό γάλα μαζί με την μαγιά και ανακατεύετε μέχρι να διαλυθεί.

 

  • Σε ένα άλλο μπολ ανακατεύετε το αλεύρι, τη ζάχαρη, το αλάτι, τη μαργαρίνη και τα αβγά.

 

  • Προσθέτετε το γάλα με τη μαγιά και ζυμώνετε καλά φτιάχνοντας μια ζύμη την οποία αφήνετε σκεπασμένη για 1 ½  ώρα σε ζεστό μέρος μέχρι να διπλασιαστεί.

 

  • Όταν έχει φουσκώσει η ζύμη, την ξαναζυμώνετε και την ανοίγετε σε ορθογώνιο φύλλο.

 

  • Αλείφετε το φύλλο με τη μαργαρίνη και πασπαλίζετε με το μείγμα ζάχαρης - κανέλας σε όλη την επιφάνεια.

 

  • Τυλίγετε το φύλλο προσεχτικά σε ρολό και το κόβετε σε κομμάτια 4 εκ..

 

  • Τοποθετείτε τα ρολάκια σε ένα ταψί με λαδόκολλα, σε απόσταση γιατί φουσκώνουν πολύ και τα αφήνετε  για 30-35 λεπτά.

 

  • Τα ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς για 20-25 λεπτά μέχρι να ροδοκοκκινίσουν.

 

  • Για να κάνετε την σάλτσα, βάζετε σε ένα μίξερ την μαργαρίνη μαζί με τα υπόλοιπα υλικά και ανακατεύετε μέχρι να γίνει μια πηχτή σάλτσα.

 

  • Όταν ψηθούν τα cinnabons και καθώς είναι ζεστά τα αλείφετε με τη σάλτσα τυριού. Καλή απόλαυση!!

 

 

 Ανακαλύψτε περισσότερες συνταγές του Νικόλα Σακελλαρίου στην εκπομπή In2Cooking  στο ANTI WEB TVPLUS αλλά και στο blogstonatmo.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)