counter

Brownies με σάλτσα σοκολάτας

Brownies με σάλτσα σοκολάτας
Brownies με σάλτσα σοκολάτας

  • Προθερμαίνετε το φούρνο στους 175o C.

 

  • Βουτυρώνετε και αλευρώνετε ένα ταψάκι 25cm x 30cm.

 

  • Σε μια μικρή κατσαρόλα λιώνετε σε χαμηλή θερμοκρασία το βούτυρο και το κακάο και όταν λιώσουν κατεβάζετε την κατσαρόλα από τη φωτιά.

 

  • Σε ένα μπωλ ανακατεύετε με ένα απλό χτυπητήρι τη ζάχαρη, τα αυγά και τη βανίλια.

 

  • Στη συνέχεια προσθέτετε το βούτυρο με το κακάο και όλα τα υπόλοιπα υλικά και ανακατεύετε καλά.

 

  • Αδειάζετε το μείγμα στο ταψάκι και το ψήνετε για 30 περίπου λεπτά.

 

  • Αφήστε το να κρυώσει, κόψτε το σε τετράγωνα κομμάτια και σερβίρετε το με παγωτό και σάλτσα σοκολάτας.

Το μυστικό: Το μυστικό της επιτυχίας για το τέλειο brownies βρίσκεται στο ψήσιμο. Θα πρέπει να βγει από το φούρνο όταν αρχίσει να ξεκολλάει από τα τοιχώματα του ταψιού, άσχετα αν έχουν συμπληρωθεί τα 30 λεπτά ή όχι. Έτσι θα είναι μαλακό και λίγο "υγρό" στο κέντρο. Για αυτό το λόγο το τεστ με την οδοντογλυφίδα στην προκειμένη περίπτωση είναι άχρηστο. Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να το παραψήσετε, γιατί όταν κρυώσει θα είναι τόσο σκληρό που δεν θα μπορείτε να το δαγκώσετε!

 Ο κόσμος της μαγειρικής γίνεται μαγικός... με την Αλίκη στη χώρα του Yumm, αποκλειστικά στο ANTI WEB TVPLUS.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR