Βάζουμε όλα τα υλικά σε ένα βαζάκι με βιδωτό καπάκι και ανακινούμε καλά.
Διατροφικό σχόλιο: Πορτοκαλί αντιοξειδωτική «νότα» κυρίως για τις πράσινες σαλάτες και μία γευστική πρόκληση υψηλής διατροφικής αξίας, μ ε δεδομένη την παρουσία βιταμινών C, E και πολυφαινολών, που ενισχύουν το ανοσοποιητικό και προφυλάσσουν από καρδιαγγειακές παθήσεις.
Ανακαλύψτε ακόμα περισσότερες υπέροχες αντιοξειδωτικές συνταγές στο ένθετο MY cooking του περιοδικού
που κυκλοφορεί στα περίπτερα.