X
Χρησιμοποιούμε cookies για να διασφαλίσουμε πως θα έχετε την καλύτερη δυνατή εμπειρία ως επισκέπτης στο Fthis.gr. Επιλέγοντας «Συμφωνώ», αποδέχεστε να λαμβάνετε όλα τα cookies . Διαβάστε την πολιτική μας για τα cookies

Αραμπιάτα με πένες

Αραμπιάτα με πένες

  • Ρίχνετε σε ένα αντικολλητικό τηγάνι λίγο ελαιόλαδο και το ζεσταίνετε σε μέτρια φωτιά. Σωτάρετε τα κρεμμύδια μέχρι να μαλακώσουν.

 

  • Ανεβάζετε τη φωτιά, προσθέτετε το σκόρδο, τις νιφάδες πιπεριού και σωτάρετε, περίπου για 1 λεπτό.

 

  • Προσθέτετε τις ντομάτες μαζί με το χυμό τους, την κάπαρη και τον μαϊντανό.

 

  • Χαμηλώνετε τη φωτιά, ανακατεύοντας ανά διαστήματα μέχρι το μείγμα να γίνει παχύρρευστο για περίπου 8 λεπτά.

 

  • Παράλληλα βράζετε τα ζυμαρικά σε μία κατσαρόλα με αλατισμένο νερό, για 12 λεπτά. Τα σουρώνετε και τα προσθέτετε στο τηγάνι, ανακατεύετε καλά και σερβίρετε αμέσως με φλοίδες παρμεζάνας.

 


Ανακαλύψτε περισσότερες συνταγές του Νικόλα Σακελλαρίου στην εκπομπή In2Cooking και δείτε την εκτέλεση της βήμα, βήμα αποκλειστικά στο ANTI WEB TVPLUS.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)