- Λιώνουμε σε μπεν μαρί τις κουβερτούρες και ζεσταίνουμε το γάλα. Το βγάζουμε από τη φωτιά και προσθέτουμε μέσα το τσάι. Το αφήνουμε για 1 λεπτό. Αναμειγνύουμε τις 2 κουβερτούρες και ανακατεύουμε.
- Σουρώνουμε το γάλα μέσα στις κουβερτούρες και ανακατεύουμε καλά. Ρίχνουμε το μείγμα σε ένα ταψάκι και το αφήνουμε να κρυώσει σε θερμοκρασία δωματίου. Έπειτα το σκεπάζουμε και το βάζουμε στο ψυγείο για μία μέρα.
- Πλάθουμε το μείγμα σε μπαλάκια. Λιώνουμε την κουβερτούρα και την απλώνουμε σε στεγνό πάγκο και την αφήνομε μέχρι να κρυώσει.
- Την βάζουμε σε μπεν μαρί για 1 λεπτό. Κοσκινίζουμε το κακάο. Παίρνουμε τα σοκολατάκια, τα αλείφουμε με την κουβερτούρα και έπειτα τα βάζουμε στο κακάο σκεπασμένα και τα κοσκινίζουμε.
Πηγή: www.mirsini.gr