2 τυχερές θα κερδίσουν μία συσκευή αποτρίχωσης Philips από τα WELCOME STORES! | fthis.gr

counter

2 τυχερές θα κερδίσουν μία συσκευή αποτρίχωσης Philips από τα WELCOME STORES!

2 τυχερές θα κερδίσουν μία συσκευή αποτρίχωσης Philips από τα WELCOME STORES!

2 τυχερές θα κερδίσουν μία συσκευή αποτρίχωσης Philips από τα WELCOME STORES!
2 τυχερές θα κερδίσουν μία συσκευή αποτρίχωσης Philips από τα WELCOME STORES!

Νέος Instagram διαγωνισμός από το Fthis.gr!!!

2 τυχερές θα κερδίσουν μία συσκευή αποτρίχωσης Philips από τα WELCOME STORES για τέλεια και απαλή επιδερμίδα!

Η πρώτη νικήτρια θα κερδίσει τη συσκευή μόνιμης αποτρίχωσης Philips Lumea Advanced και η δεύτερη νικήτρια θα κερδίσει την αποτριχωτική συσκευή Philips BRE730/10.

Philips BRI921/00 Συσκευή μόνιμης αποτρίχωσης
Κάνει θαύματα στον περιορισμό της τριχοφυΐας στο σώμα. Οι ήπιοι παλμοί φωτός, εφόσον εφαρμόζονται ανά τακτά χρονικά διαστήματα, διατηρούν το δέρμα σας μεταξένια απαλό κάθε μέρα.
Χρησιμοποιεί την εξειδικευμένη τεχνολογία Intense Pulsed Light (IPL), που εκπέμπει ήπιους παλμούς φωτός στη ρίζα της τρίχας, με αποτέλεσμα τη σταδιακή μείωση της τριχοφυΐας στο σώμα σας. Όσο περισσότερο επαναλαμβάνετε τη διαδικασία αυτή, τόσο το δέρμα σας θα γίνεται εξαιρετικά λείο χωρίς ίχνος τριχών. Η τεχνολογία αυτή είναι κλινικά ελεγμένη από δερματολόγους και αποτελεί μια ασφαλή και απαλή μέθοδο πρόληψης της επανεμφάνισης της τριχοφυΐας, ακόμα και στις ευαίσθητες περιοχές.
Σύμφωνα με αντικειμενικές μελέτες, επιτυγχάνεται τουλάχιστον 85% μείωση της τριχοφυΐας σε μόλις 3 εφαρμογές της συσκευής. Για να δείτε τα επιθυμητά αποτελέσματα, οι 4 πρώτες εφαρμογές πρέπει να πραγματοποιούνται κάθε 2 εβδομάδες και για να διατηρήσετε τα αποτελέσματα αυτά ακόμη περισσότερο καιρό, απλώς επαναλάβετε την εφαρμογή 4 εβδομάδες. Έτσι, μετά από μόλις 8 επαναληπτικές εφαρμογές θα έχετε απαλλαχθεί ολοκληρωτικά από την τριχοφυΐα για τουλάχιστον 3 μήνες.
Προσφέρει αποτελέσματα σε φυσικό σκούρο ξανθό, καστανό και μαύρο χρώμα τρίχας και σε αποχρώσεις επιδερμίδας από πολύ λευκή, έως σκούρα καστανή. Αντίθετα, όπως και με τις άλλες εφαρμογές που βασίζονται στην αποτρίχωση IPL, η συσκευή αυτή δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε τρίχες με λευκό/γκρίζο, ανοιχτό ξανθό ή κόκκινο χρώμα και δεν είναι κατάλληλη για πολύ σκούρες επιδερμίδες.
Ο ενσωματωμένος αισθητήρας φωτότυπου δέρματος, προσφέρει απόλυτη ασφάλεια, αφού ανιχνεύει το χρώμα του δέρματος στην αρχή κάθε συνεδρίας, αλλά και κατά τη διάρκειά της. Στην περίπτωση που ανιχνεύσει πολύ σκούρο φωτότυπο δέρματος, διακόπτει αυτόματα την εκπομπή παλμών.
Το ειδικό εξάρτημα ακριβείας που διαθέτει η συσκευή, σε συνδυασμό με το πρόσθετο ενσωματωμένο φίλτρο φωτός, χρησιμοποιείται για την ασφαλή αποτρίχωση του προσώπου σας και ειδικότερα στις περιοχές όπως το επάνω χείλος, το πιγούνι, τα μάγουλα και άλλες ευαίσθητες περιοχές.

Philips BRE730/10
Προσφέρει ισχυρή αλλά ταυτόχρονα ήπια αποτρίχωση, χάρη στα βελτιωμένα τσιμπιδάκια και τις περισσότερες από 70.000 κινήσεις ανά λεπτό, που πιάνουν ακόμη και την παραμικρή τρίχα. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να πετύχετε άψογη απαλότητα σε μικρό χρονικό διάστημα για έως και 4 εβδομάδες.
Σχεδιασμένη με αντιολισθητική λαβή, η συσκευή είναι ιδανική για χρήση στο νερό, επιτρέποντας μια πιο άνετη και απαλή εμπειρία στο ντους ή το μπάνιο. Επιπλέον, μπορείτε να την χρησιμοποιήσετε ασύρματα για βέλτιστη άνεση.
Η ειδική κεφαλή για τις ευαίσθητες περιοχές, σας βοηθά να αφαιρείτε εύκολα και χωρίς πόνο τις ανεπιθύμητες τρίχες από το πρόσωπο, τις μασχάλες και τη γραμμή του μπικίνι.
Το ειδικό φως που διαθέτει η συσκευή αποτρίχωσης BRE730/10 της Philips, εξασφαλίζει την αποτελεσματική αφαίρεση των πιο λεπτών και δυσεύρετων τριχών από κάθε σημείο του σώματός σας. Έτσι, εξοικονομείτε χρόνο και δεν ταλαιπωρείστε περισσότερο.
Ο περιστρεφόμενος δίσκος ακριβείας 3 σε 1 που διατίθεται στα αξεσουάρ της συσκευής, προσφέρει μέγιστη απαλότητα από τη φτέρνα έως τα δάχτυλα, σε μόλις 5 λεπτά. Χρησιμοποιήστε την επίπεδη επιφάνεια για μεγάλες περιοχές, το επάνω μέρος για μικρότερες περιοχές και τη στρογγυλεμένη πλευρά για τα δυσπρόσιτα σημεία του ποδιού σας.

WELCOME STORES/ MASTER ΣΤΙΣ ΟΙΚΙΑΚΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ!
Η ελληνική αλυσίδα καταστημάτων WELCOME STORES έρχεται και αλλάζει τα δεδομένα στην αγορά των ηλεκτρικών.
Μια αλυσίδα με χαμογελαστό πρόσωπο –ακόμα και στο λογότυπό της- αλλά και καρδιά γιατί βάζει στο κέντρο της φιλοσοφίας της τον καταναλωτή. Η αλυσίδα που ξεκίνησε με 19 καταστήματα από τη Βόρεια Ελλάδα και συνεχώς μεγαλώνει για να αγκαλιάσει όλη την ελληνική αγορά. Μια αλυσίδα που σε ενώνει με τα όνειρά σου και δε σε σκλαβώνει στις επιθυμίες σου. Μια αλυσίδα που απαντά στις δικές σου ανάγκες κι όχι στις δικές της.
Κύρια δραστηριότητα της αλυσίδας είναι η λιανική πώληση ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών προϊόντων και άλλων ειδών οικιακής χρήσης μέσω του δικτύου της, με την ταυτόχρονη παροχή πλήρους πακέτου υπηρεσιών όπως μεταφορά, εγκατάσταση, service.
Η Welcomestores αποτελούμενη από καταστήματα με μεγάλη ιστορία στην εμπορία ηλεκτρικών, συνδυάζει την εμπειρία και την εξειδικευμένη γνώση με την φρεσκάδα, την προστασία και την ευελιξία μια νέας δυναμικής, οικονομικά υγιούς και καθαρά ελληνικής αλυσίδας.

welcomestores.gr
Instagram: welcome_stores
Facebook: WelcomeStores.gr
Twitter: WelcomeStores
Pinterest: Welcome Stores

Για να πάρεις μέρος κάνε κλικ εδώ

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε τους όρους συμμετοχής
MOST POPULAR