counter

Στο Άμστερνταμ ο Sin Boy: Η φωτογραφία ντοκουμέντο

Στο Άμστερνταμ ο Sin Boy: Η φωτογραφία ντοκουμέντο
Στο Άμστερνταμ ο Sin Boy: Η φωτογραφία ντοκουμέντο

Το μυστήριο με τον Sin Boy συνεχίζεται εδώ και μέρες, μετά την έντονη φημολογία ότι πέθανε.

Οι φήμες περί θανάτου ξεκίνησαν πριν μερικές ημέρες, με αφορμή μια φωτογραφία του τράπερ μέσα σε ένα ασθενοφόρο.

Η σελίδα στο Instagram που δημοσίευσε την φωτογραφία ανέφερε πως υπάρχει πληροφορία ότι ο Sin Boy άφησε την τελευταία του πνοή σε νοσοκομείο του Κόσοβου έπειτα από υπερβολική δόση.

Η ανάρτηση, όπως ήταν αναμενόμενο, προκάλεσε αναστάτωση στους fans του, οι οποίοι άρχισαν να αναρωτιούνται τι συμβαίνει, αν και αρκετοί υποστήριξαν ότι είδηση είναι ψευδής και πρόκειται για διαφημιστικό κόλπο.

Διαβάστε επίσης: Sin Bοy: H ανάρτηση της αδερφής του στο Instagram που… επιβεβαιώνει τον θάνατο του τράπερ!

Η ανάρτηση που ανέβηκε ωστόσο στη συνέχεια στον λογαριασμό του Sin Boy και ανέφερε ότι οι φήμες είναι αληθινές, δημιούργησε ακόμη περισσότερα ερωτηματικά.

«Δυστυχώς οι φήμες είναι αληθινές αλλά τα media σαμποτάρουν τον Sin Boy ακόμα και σε αυτές τις στιγμές. Δεν έχει φύγει γιατί θα ζει για πάντα μέσα από την μουσική του. 1994- Για πάντα», έγραφε η ανάρτηση.

Μετά από όλα αυτά, κυκλοφόρησε ένα βίντεο στο TikTok, που δείχνει τον Sin Boy στο Παρίσι ζωντανό, αν και κανείς δεν γνωρίζει αν η συγκεκριμένη εμφάνιση του τράπερ στη γαλλική πρωτεύουσα είναι πρόσφατη ή παλιότερη.

Ζωντανός ο Sin Boy

Τελικά το θρίλερ φαίνεται πως έλαβε αίσιο τέλος, καθώς ο Sin Boy εντοπίστηκε πριν από 4 ημέρες ζωντανός σε καφέ του Άμστερνταμ. Η φωτογραφία-ντοκουμέντο που δείχνει τον τράπερ ζωντανό προβλήθηκε στην εκπομπή «Γεια σου» το μεσημέρι του Σαββάτου, με τους συντελεστές της εκπομπής να ξεκαθαρίζουν ότι η φωτογραφία είναι πρόσφατη.

Μάλιστα στο στιγμιότυπο διακρίνεται τόσο ο τράπερ, όσο και η σύντροφός του Ρίνα, η οποία ανέβασε αρκετές φωτογραφίες στο Instagram από το Άμστερνταμ, ενώ κάποιοι εντόπισαν από τον αντικατοπτρισμό στα γυαλιά της, ότι ο φωτογράφος είναι ο Sin Boy.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by rina (@isyourgirlrina)

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR