counter

Sin Boy: Στο νοσοκομείο μετά την άγρια επίθεση - Τι απαντά η αδερφή του σε όσους λένε πως ο ξυλοδαρμός ήταν στημένος

Sin Boy: Στο νοσοκομείο μετά την άγρια επίθεση - Τι απαντά η αδερφή του σε όσους λένε πως ο ξυλοδαρμός ήταν στημένος
Sin Boy: Στο νοσοκομείο μετά την άγρια επίθεση - Τι απαντά η αδερφή του σε όσους λένε πως ο ξυλοδαρμός ήταν στημένος

Άγρια επίθεση φέρεται να δέχθηκε ο τράπερ Sin Boy την ώρα που ήταν σε κομμωτήριο και έκανε live στο TikTok.

Η σοκαριστική στιγμή του ξυλοδαρμού, όπου φαίνονται τουλάχιστον δύο μαυροφορεμένοι άνδρες να χτυπούν με μπουνιές και σκαμπό τον Sin Boy, κάνει τις τελευταίες ώρες τον γύρο του διαδικτύου.

Και ενώ πολλοί υποστηρίζουν πως το βίντεο είναι στημένο, η αδερφή του τράπερ μίλησε στην εκπομπή "Γειά σου" και αποκάλυψε πως ο Sin Boy βρίσκεται στο νοσοκομείο.

"Τι να πρωτοπώ. Σκέφτομαι τον αδελφό μου που έφαγε το ξύλο. Πήγαμε στο νοσοκομείο γιατί φοβόμουν μην είχε κάποιο αιμάτωμα στο κεφάλι. Είναι μέσα στο νοσοκομείο. Είναι η μητέρα μου τώρα εκεί, μαζί του. Το κεφάλι του πονάει, ζαλίζεται. Δεν το έχω ξαναζήσει αυτό το πράγμα. Ήταν live στο TikTok, εγώ ήμουν πίσω στην αυλή.

Διαβάστε επίσης: Sin Bοy: Έπεσε θύμα άγριας επίθεσης την ώρα που έκανε live στο Instagram από κομμωτήριο - Σοκαριστικό βίντεο

Ξαφνικά, ακούσαμε μεγάλους θορύβους σαν πράγματα να πέφτουν, να χτυπιούνται. Λέει η φίλη μου, "έλα, τον χτυπάνε". Kαι μπαίνω εγώ μέσα και ήταν δυο μαντραχαλάδες με full face. Πήγανε κατευθείαν γι’ αυτόν και κατευθείαν με γροθιά. Έπεσε κάτω και του ρίχνανε κλωτσιές. Ήταν και ένας με σκαμπό στο χέρι και πήγε να του το ρίξει στο κεφάλι. Ήταν χάλια το πρόσωπό του ήταν κατακόκκινο, ήταν πεσμένος κάτω.

Σηκώθηκε ζαλισμένος και τον κάτσανε μετά τα κορίτσια. Του φέραμε νερό, προσπάθησα εγώ να τον βοηθήσω, πήγαμε και σε ένα φαρμακείο. Αυτοί έτρεξαν, βγήκαν έξω και άρχισαν να τρέχουν" είπε αρχικά η αδερφή του Sin Boy.

Τέλος, απαντώντας σε όσους λένε ότι το περιστατικό ήταν στημένο, η αδελφή του Sin Boy ξεκαθαρίζει: "Ο αδελφός μου πάντα κάνει Live στο TikTok και έτυχε να κάνει κι εκείνη τη στιγμή. Αν δεις το βίντεο, έχει μια φάπα, μόνο ψεύτικη δεν είναι. Ο αδελφός μου εκείνη τη στιγμή είχε στα μαλλιά του ντεκαπάζ, βαφές. Του ρίχνουν μια σφαλιάρα και πετάγεται όλη η ντεκαπάζ στο πρόσωπό του. Φοβήθηκε μην πάθουν κάτι τα μάτια του, μην καεί, και γιατί έχει και μυωπία και αστιγματισμό".

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR