counter

Ζωή Λάσκαρη - Μαρία Ελένη Λυκουρέζου: Τί συμβαίνει μεταξύ τους;

Ζωή Λάσκαρη - Μαρία Ελένη Λυκουρέζου: Τί συμβαίνει μεταξύ τους;
Ζωή Λάσκαρη - Μαρία Ελένη Λυκουρέζου: Τί συμβαίνει μεταξύ τους;

Νύφη κουράγιο είναι ο τίτλος της νέας κωμωδίας με την οποία επιστρέφει στη σκηνή η Ζωή Λάσκαρη,  έχοντας μάλιστα στο πλευρό της -για πρώτη φορά- την κόρη της Μαρία Ελένη Λυκουρέζου. Μητέρα και κόρη θα κληθούν να μεταφέρουν την πολυτάραχη σχέση πεθεράς - μέλλουσας νύφης, στην κωμωδία που έγραψε και σκηνοθετεί ο Νίκος Μουτσινάς. Η παράσταση ανεβαίνει τον Οκτώβριο στη θεατρική σκηνή «Ζωή Λάσκαρη» στον πολυχώρο Αθηναΐς στον Βοτανικό. 

Ο καθένας είναι διαφορετικός» λέει στο ΟΚ! για το θεατρικό ντεμπούτο πλάι στη μητέρα της η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου, η οποία παράλληλα σκηνοθετεί -για πρώτη φορά- σε δική της ιδέα και παραγωγή τη χορευτική παράστα- ση Inside Us, που ανεβαίνει επίσης στην Αθηναΐδα στις 11 Σεπτεμβρίου. 

Το ΟΚ! εξασφάλισε κατ' αποκλειστικότητα στιγμιότυπα από την επίσημη φωτογράφιση για τις ανάγκες της παράστασης που πραγματοιήθηκε στην Αθηναΐδα την περασμένη εβδομάδα. Στον θίασο συμμετέχουν ακόμη οι ηθοποιοί: Βίβιαν Κοντομάρη, Κωνσταντίνος Ζαμπάρας, Βασίλης Μπαξεβάνης, Σύνθια Μπατσή και Δημήτρης Τσέλιος. Τα σκηνικά είναι της Μαρίας Φιλίππου και τα κοστούμια της Νικόλ Παναγιώτου.

Διαβάστε περισσότερα στο ΟΚ! που κυκλοφορεί!

ΟΚ 514

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR