counter

Μαρία Ελένη Λυκουρέζου: Συγκινεί το βίντεο ανήμερα των γενεθλίων της Ζωής Λάσκαρη - "Δεν ξεπερνιέται η απώλεια"

Μαρία Ελένη Λυκουρέζου: Συγκινεί το βίντεο ανήμερα των γενεθλίων της Ζωής Λάσκαρη - "Δεν ξεπερνιέται η απώλεια"
Μαρία Ελένη Λυκουρέζου: Συγκινεί το βίντεο ανήμερα των γενεθλίων της Ζωής Λάσκαρη - "Δεν ξεπερνιέται η απώλεια"

Ένα συγκινητικό βίντεο ανήρτησε στον λογαριασμό της στο TikTok ανήμερα των γενέθλιών της Ζωής Λάσκαρη. Η αείμνηστη ηθοποιός, αν ζούσε, θα είχε τα γενέθλιά της και η κόρη στο βίντεο που ανέβασε στη δημοφιλή πλατφόρμα περιέγραψε πόσο της λείπε.

Διαβάστε επίσης!  Μαρία Ελένη Λυκουρέζου: Μίλησε στο TikTok για τη δύσκολη σχέση με τον πατέρα της, Αλέξανδρο Λυκουρέζο

Η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου για τη μητέρα της Ζωή Λάσκαρη

 «Σήμερα είναι τα γενέθλια της μανούλας μου 12/12 και κάθε χρόνο τέτοια μέρα πάντα κάτι κάναμε και το γιορτάζαμε. Ένας άνθρωπος που έχει χάσει έναν άνθρωπο που αγαπούσε πολύ μπορεί να με καταλάβει. Δεν μπορώ να πω ότι απώλεια συνηθίζεται, τουλάχιστον σε εμένα δεν συνηθίζεται. Είναι κομμάτι της ζωής μου, όλα αυτά που έχω ζήσει μαζί της όλα αυτά τα χρόνια, μου λείπουν οι συζητήσεις μας για τα πάντα, μου λείπει το χαμόγελο της, η μυρωδιά της, η αγκαλιά της, το γέλιο της, μου λείπει η ίδια προφανώς, μου λείπουν οι τσακωμοί, οι εντάσεις, το ότι διαφωνούσαμε, συμφωνούσαμε. Μου λείπουν τόσα πολλά…

Πάντα κάτι κάνω, την τιμώ με τον δικό μου τρόπο. Δεν ξεπερνιέται αυτό το πράγμα, η απώλεια.  Αναγκάζεσαι να προχωρήσεις… Έχει φύγει ο άνθρωπος που σε έκανε να νιώθεις ασφάλεια και πλέον αναγκάζομαι να πάρω αποφάσεις χωρίς να την ρωτήσω… Είσαι μόνος σου χωρίς να έχεις την προστασία της μάνας γιατί ότι και αν συμβεί στο τέλος θα γυρίσεις στην μάνα σου….Είναι στιγμές που την σκέφτομαι συνέχεια, υπάρχουν στιγμές που δεν μπορώ να αναπνεύσω…Μου δίνουν τρομερή δύναμη όλα αυτά που μου ‘χει πει τόσα χρόνια, όλα αυτά που με έχει διδάξει, όλα αυτά που μου έχει δείξει, που μου έχει πει. Μου δίνουν τρομερή δύναμη όλα αυτά. Ευγνωμονώ για αυτή τη μάνα που έχω και είχα», είπε μεταξύ άλλων η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου στο βίντεο που κοινοποίησε.

 

@mariaelenilykourezou #FilmoraGoVideoEditor ♬ original sound - mariaelenilykourezou ΑΙΘΡΑ

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR