counter

Ζωή Κωνσταντοπούλου: Σπάνια φωτογραφία με την μητέρα της! Πόσο μοιάζουν;

Ζωή Κωνσταντοπούλου: Σπάνια φωτογραφία με την μητέρα της! Πόσο μοιάζουν;
Ζωή Κωνσταντοπούλου: Σπάνια φωτογραφία με την μητέρα της! Πόσο μοιάζουν;

Μια σπάνια φωτογραφία με την μητέρα της ανάρτησε με αφορμή την Ημέρα της Μητέρας η Ζωή Κωνσταντοπούλου και οι δυο τους, έχουν αρκετά κοινά χαρακτηριστικά προσώπου. Η πολιτικός, έχει ένα αρκετά φορτωμένο πρόγραμμα αλλά όποτε βρίσκει χρόνο, φροντίζει να τον περνάει με την οικογένειά της. Εξάλλου, είναι αρκετά δεμένη τόσο με την μητέρα της, αλλά και τις αδερφές της.

Διαβάστε επίσης: Δημήτρης Κουτσούμπας: Αυτή είναι η σύζυγος του! Φωτογραφίες με τους δυο τους

Αξίζει να σημειώσουμε ότι είναι κόρη του πρώην προέδρου του Συνασπισμού Νίκου Κωνσταντόπουλου και της δημοσιογράφου Λίνας Αλεξίου, ενώ έχει δύο αδερφές τη Βασιάνα και την Ελένη.

Ζωή Κωνσταντοπούλου: Η φωτογραφία με την μητέρα της

"Χρόνια πολλά στις μανούλες όλου του κόσμου! Σας ευχαριστούμε που μας κάνατε το ομορφότερο δώρο, το δώρο της ζωής!!
Χρόνια πολλά και στη δική μου μαμά, που με έμαθε να ανοίγω τα φτερά μου και να πετάω ψηλά, να πέφτω στη θάλασσα και να κολυμπάω στα βαθιά, να αγαπώ την ελευθερία, να ζω με αγάπη και να παλεύω για ν´αλλάξω τον κόσμο, ξέροντας ότι μπορώ!
Μαμά, σ´ευχαριστώ για όλη την αγάπη που πήρα από εσένα και μπορώ να δίνω στους άλλους, για το αδάμαστο παράδειγμά σου που ήταν πάντα έμπνευση, για την έγνοια σου, που μέχρι σήμερα με συνοδεύει καθημερινά!!!
#mothersday" έγραψε στην λεζάντα της ανάρτησής της η Ζωή Κωνσταντοπούλου, στην οποία πόζαρε μαζί με την μητέρα της. Αν και η δημοσιογράφος είναι ξανθιά, σε αντίθεση με την πολιτικό που είναι μελαχρινή, όπως θα δείτε, στο πρόσωπο μοιάζουν σε πολλά σημεία.

Ιδού και η σχετική φωτογραφία: 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR