counter

Ζωή Κωνσταντοπούλου: Σε συζητήσεις για το Just the 2 of us;

Ζωή Κωνσταντοπούλου: Σε συζητήσεις για το Just the 2 of us;
Ζωή Κωνσταντοπούλου: Σε συζητήσεις για το Just the 2 of us;

Το J2US, ήταν αδιαμφισβήτητα ένα από τα πιο επιτυχημένα σόου της περασμένης σεζόν.

Σε λίγες ημέρες και συγκεκριμένα το Σάββατο 17 Οκτώβρη επιστρέφει για δεύτερη φορά από την συχνότητα του OPEN, με παρουσιαστή τον Νίκο Κοκλώνη.  

Αν και δεν έχουν ανακοινωθεί ακόμα οι παίκτες που έχουν κλείσει μια θέση στο λαμπερό σόου, έχουν ακουστεί μέχρι στιγμής αρκετά ονόματα της ελληνικής σόουμπιζ μεταξύ των οποίων ο Θάνος Καλλίρης, ο Βαγγέλης Κακουριώτης αλλά και το ζευγάρι που φαίνεται να έχει κλείσει η Κατερίνα Ζαρίφη με τον Αναστάσιο Ράμμο.

Σήμερα το πρωί στην εκπομπή «Ευτυχείτε», ο Γιάννης Πουλόπουλος αποκάλυψε πως  πασίγνωστες κυρίες, συζητούν για την συμμετοχή τους.

«Μια κυρία που για πολλά χρόνια παρουσίαζε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων  του Mega και άλλων μεγάλων καναλιών και αναφέρομαι στην κυρία Όλγα Τρέμη. Δέχτηκε πρόταση και έκανε ραντεβού με τον Νίκο Κοκλώνη και είναι στη φάση που το διαπραγματεύεται και το συζητάει» δήλωσε ο Γιάννης Πουλόπουλος.

Ο δημοσιογράφος ωστόσο δεν σταμάτησε τις αποκαλύψεις εκεί, συνέχισε αποκαλύπτοντας πως: «Η κυρία Ζωή Κωνσταντοπούλου, την οποία είχαμε γνωρίσει από το ΣΥΡΙΖΑ, τώρα βέβαια έχει φύγει, η οποία επίσης λόγω του φιλανθρωπικού χαρακτήρα του σόου ξέρω πως ενδιαφέρεται πάρα πολύ να κάνει κάτι τέτοιο».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από το «Ευτυχείτε» :

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR