counter

Ζέτα Μακρυπούλια - Μιχάλης Χατζηγιάννης: Κρίση στη σχέση τους

Ζέτα Μακρυπούλια - Μιχάλης Χατζηγιάννης: Κρίση στη σχέση τους
Ζέτα Μακρυπούλια - Μιχάλης Χατζηγιάννης: Κρίση στη σχέση τους

Η Ζέτα Μακρυπούλια και ο Μιχάλης Χατζηγιάννης είναι ζευγάρι τα τελευταία εννέα χρόνια. Όλο αυτό το διάστημα οι δυο τους έχουν διαβάσει άπειρες φορές ότι χώρισαν και στη συνέχεια ότι είναι και πάλι μαζί. Κανείς από τους δυο δεν μπήκε ποτέ ωστόσο στη διαδικασία να διαψεύσει ή να επιβεβαιώσει την οποιαδήποτε φήμη.

Σύμφωνα όμως με ρεπορτάζ της RealLife και της Σήλιας Αποστόλου, το ζευγάρι περνάει όντως για πρώτη φορά σοβαρή κρίση στη σχέση του. Άνθρωποι από το στενό περιβάλλον του ζευγαριού λένε πως η Ζέτα Μακρυπούλια τον τελευταίο καιρό έμοιαζε ιδιαίτερα προβληματισμένη, ενώ οι ίδιοι άνθρωποι λένε πως οι δυο τους αποφάσισαν να μείνουν για λίγο καιρό χώρια και να επαναπροσδιορίσουν τη σχέση τους.

Η παρουσιάστρια και ηθοποιός  έφυγε μάλιστα, όπως διαβάζουμε, από το σπίτι που συζούσαν τα τελευταία χρόνια στη Βούλα και επέστρεψε στο πατρικό της, στον Κεραμεικό όπου ζει η οικογένειά της.

Ο κύριος λόγος που φέρεται να οδήγησε το ζευγάρι σε μια τέτοια κατάσταση, σύμφωνα πάντα με ανθρώπους που γνωρίζουν καλά και τους δύο, είναι η κόπωση που έχει επέλθει στη σχέση τους με το πέρασμα των χρόνων.

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, όπως αναφέρουν οι ίδιες πηγές, δείχνει να έχει δώσει τον χώρο που χρειάζεται η Ζέτα Μακρυπούλια για σκεφτεί, δείχνοντάς της ωστόσο καθημερινά το ενδιαφέρον του.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR