counter

Ζέτα Μακρυπούλια: Μιλά για το στυλ, τα μυστικά ομορφιάς της & τον τρόπο που ντύνεται

Ζέτα Μακρυπούλια: Μιλά για το στυλ, τα μυστικά ομορφιάς της & τον τρόπο που ντύνεται
Ζέτα Μακρυπούλια: Μιλά για το στυλ, τα μυστικά ομορφιάς της & τον τρόπο που ντύνεται

Zέτα Μακρυπούλια

Η Ζέτα Μακρυπούλια ανανέωνοντας τη συνεργασία της με γνωστή εταιρεία ενδυμάτων μίλησε στο περιοδικό OK! για την σχέση της με την μόδα, το στιλ, αλλά και τις ατέλειες που βλέπει στην εμφάνισή της...

Ακολουθείς πιστά τις τάσεις της μόδας; 

Όχι. Δεν είμαι καθόλου τέτοιος τύπος, όμως αναγκάστηκα να μάθω τις τωρινές τάσεις από πιο νωρίς για χάρη της σειράς. Πιστεύω ότι πρέπει να προσαρμόζουμε το προσωπικό στυλ μας στη μόδα και αυτό ακριβώς κάνω. Το στυλ στην καθημερινότητά μου είναι πολύ κόντρα σε αυτό που βλέπετε, για παράδειγμα, στο Dancing with the Stars. Έχω πολύ απλό ντύσιμο, σπάνια φοράω τακούνια και λατρεύω τα αθλητικά, τις φόρμες και τα μποτάκια. Ευτυχώς πειραματίζομαι πολύ στην εικόνα μου μέσα από τη δουλειά μου, στις εκπομπές, τα σίριαλ ή το θέατρο. Δεν έχω απωθημένα στο ντύσιμο, έχω «ξεσπάσει», έχω βάλει τα πάντα, έχω «τσαλακωθεί» πάρα πολύ. 

Έχεις άγχος μπροστά στον καθρέφτη; 

Φυσικά! Πάντα βλέπω ατέλειες πάνω μου. Όλοι άλλωστε δεν βλέπουν; Αν υπάρχει κάποιος που δεν βλέπει ατέλειες, αυτός δεν είμαι εγώ. Έχω προσπαθήσει να αλλάξω πολλά πάνω μου και κυρίως τα μαλλιά μου, τα οποία έχω βάψει σε όλες τις πιθανές αποχρώσεις και τα έχω κόψει πολύ. Τα τελευταία χρόνια δουλεύω με τον εαυτό μου εσωτερικά και έχω ξεπεράσει το θέμα της εικόνας. Προσπαθώ να βρω τι μου φταίει μέσα μου και στην εικόνα μου. Μερικές φορές το καταφέρνω. 

Τι σου τονώνει την αυτοπεποίθηση;

Νομίζω ότι δεν την τονώνει κάποιος άλλος, αλλά εμείς οι ίδιοι για εμάς. Θέλει πίστη στον εαυτό μας. Ακόμη και η δουλειά που κάνω, έχω συνειδητοποιήσει ότι δεν μου τονώνει την αυτοπεποίθηση αν δεν το κάνω η ίδια. Μια επιτυχία, κάποια καλά σχόλια μπορεί να με ανεβάσουν ψυχολογικά για λίγο, αλλά δεν είναι κάτι που έχει διάρκεια. 

Τι θα ήθελες να αλλάξεις πάνω σου; 

Εκατομμύρια πράγματα. Αλλά δεν ξέρω αν μπορώ να τα αλλάξω ή απλά να τα αναγνωρίσω. Ένα από αυτά είναι η ανασφάλεια, η έλλειψη αυτοπεποίθησης όπως λέγαμε. Δεν θεωρώ ότι έχω πολύ ισχυρή αυτοπεποίθηση. Έχω και χαρακτηριστικά που μου αρέσουν όπως η υπομονή, την οποία θεωρώ προτέρημα ως προς τη δουλειά και τη ζωή γενικά. Ακόμη κι αυτό όμως μπορεί να γυρίσει μπούμερανγκ, γιατί κάποιες φορές θεωρώ ότι έχω κάνει παραπάνω υπομονή από όσο έπρεπε.
Zέτα Μακρυπούλια

Διαβάστε περισσότερα στο OK! που κυκλοφορεί.

OK! 1604

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR