counter

Ζέτα Καραγιάννη: Το αποχαιρετιστήριο μήνυμα της ΕΡΤ για τον θάνατο της δημοσιογράφου

Ζέτα Καραγιάννη: Το αποχαιρετιστήριο μήνυμα της ΕΡΤ για τον θάνατο της δημοσιογράφου
Ζέτα Καραγιάννη: Το αποχαιρετιστήριο μήνυμα της ΕΡΤ για τον θάνατο της δημοσιογράφου

Θλίψη προκάλεσε η είδηση του θανάτου της δημοσιογράφου της ΕΡΤ Ζέτας Καραγιάννη, σε ηλικία 51 ετών.

Η ίδια έδωσε για δύο χρόνια σκληρή μάχη με τον καρκίνο στον πνεύμονα.

Η ΕΡΤ αποχαιρετά τη Ζέτα Καραγιάννη

«Η ΕΡΤ αποχαιρετά με θλίψη τη δημοσιογράφο Ζέτα Καραγιάννη, η οποία έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 51 ετών, ύστερα από μάχη που έδινε με τον καρκίνο, τα τελευταία χρόνια.

Από το 2002, προσέφερε, με συνέπεια και επαγγελματισμό, τις υπηρεσίες της στην ΕΡΤ, στον διεθνή ραδιοφωνικό σταθμό «Η Φωνή της Ελλάδας» (ΕΡΑ5), ως παραγωγός εκπομπών, όπου και παρέμεινε ώς το τέλος. Κατά τη διάρκεια της επαγγελματικής πορείας της, εργάστηκε σε εφημερίδες, περιοδικά, καθώς και σε τηλεοπτικούς και ραδιοφωνικούς σταθμούς.

Η διοίκηση της ΕΡΤ εκφράζει τα ειλικρινή συλλυπητήριά της στην οικογένεια και στους οικείους της».

Ποια ήταν η Ζέτα Καραγιάννη

Η Ζέτα Καραγιάννη γεννήθηκε το 1970 στην Αθήνα. Η πρώτη της δημοσιογραφική εργασία στον ημερήσιο Τύπο, ήταν στην εφημερίδα «Η Πρώτη», το 1988. Στη συνέχεια ακολούθησαν η «Επικαιρότητα», η «Ενημέρωση», η «Κοινή Γνώμη», η «Απογευματινή» και ο «Ελεύθερος Τύπος». Παράλληλα εργάστηκε σε πολλά περιοδικά όπως το «Ένα», «Eviva», «Τηλεθεατής», «Τι στην TV», «Media», «Λοιπόν», «Out», «Τηλέραμα» κ.ά. Είχε εργαστεί στους ραδιοφωνικούς σταθμούς: «Ξένιος», «Περισκόπιο» «Αργειακή Ραδιοφωνία», «Galaxy 92» και «Flash 9,61», καθώς και στους τηλεοπτικούς σταθμούς «MEGA» και «ΑΝΤΕΝΝΑ».

Από το 2002, εργάστηκε στην ΕΡΤ, στο διεθνή ραδιοφωνικό της σταθμό «Η Φωνή της Ελλάδας» (ΕΡΑ 5), ως παραγωγός εκπομπών, όπου παρέμεινε ως το τέλος, έχοντας στο ενεργητικό της πολλές δημοσιογραφικές επιτυχίες.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR