counter

Ζέτα Δούκα: "Εδώ και μερικούς μήνες μου έχει συμβεί αυτό που δεν πίστευα! Νιώθω την ανάγκη να..."

Ζέτα Δούκα: "Εδώ και μερικούς μήνες μου έχει συμβεί αυτό που δεν πίστευα! Νιώθω την ανάγκη να..."
Ζέτα Δούκα: "Εδώ και μερικούς μήνες μου έχει συμβεί αυτό που δεν πίστευα! Νιώθω την ανάγκη να..."

Ζέτα Δούκα

Η Ζέτα Δούκα αποφεύγει να μιλάει για την προσωπική της ζωή, ωστόσο σε πρόσφατη συνέντευξή της, παραδέχτηκε ότι είναι έτοιμη να γίνει μαμά.

Συγκεκριμένα μίλησε, στη Νίκη Κώτσου και στο περιοδικό «ΕΓΩ!Weekly» για το αν θα ήθελε να κάνει οικογένεια και παιδιά. «Σε αυτή την ερώτηση, μέχρι πριν από λίγο καιρό, αντιδρούσα λέγοντας ότι η οικογένεια είναι κάτι το οποίο έρχεται μόνο όταν υπάρχουν οι συνθήκες που ευνοούν κάτι τέτοιο και ότι δεν είναι προτεραιότητά μου! Εδώ και μερικούς μήνες, μου έχει συμβεί αυτό που δεν πίστευα, να νιώθω την ανάγκη να βάλω πλέον σε προτεραιότητα την απόκτηση ενός παιδιού» είπε η Ζέτα Δούκα και πρόσθεσε: «Με τις κατάλληλες προϋποθέσεις πάντα, που έχουν να κάνουν με την ύπαρξη συντρόφου. Γιατί εγώ δεν θέλω να κάνω ένα παιδί για να το μεγαλώσω μόνη μου. Θέλω και το παιδί μου να έχει πατέρα και εγώ ένα σύντροφο, με τον οποίο θα επικοινωνούμε και θα το μεγαλώνουμε μαζί».

Ωστόσο, η Νίκη Κώτσου, όταν την ρώτησε αν έχει βρει τον κατάλληλο σύντροφο αφού της έχει έρθει αυτή η επιθυμία, η Ζέτα Δούκα είπε: «Σε αυτό δεν θα σας απαντήσω. Κάποια πράγματα  εξυπακούονται. Πάντως το μητρικό ένστικτο, το οποίο πίστευα ότι είναι μύθος και το αμφισβητούσα, τελικά όντως υπάρχει! Μου χτύπησε την πόρτα! Καταρχήν, είμαι 40 χρονών. Που σημαίνει ότι τα περιθώρια για να κάνω ένα παιδί, ούτως ή άλλως, στενεύουν».

Διαβάστε επίσης: "Ζω καλύτερα": Η πρεμιέρα της Ζέτας Δούκα και του Τάσου Παπαλαζάρου στον ΣΚΑΪ

 Διαβάστε επίσης: Ζέτα Δούκα: Αυτή είναι η εκπομπή που θα παρουσιάσει στον ΣΚΑΪ

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR