counter

Ζενεβιέβ Μαζαρί: Έτσι σχολίασε την αποχώρηση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου και της Έλενας Χριστοπούλου από το GNTM

Ζενεβιέβ Μαζαρί:  Έτσι σχολίασε την αποχώρηση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου και της Έλενας Χριστοπούλου από το GNTM
Ζενεβιέβ Μαζαρί: Έτσι σχολίασε την αποχώρηση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου και της Έλενας Χριστοπούλου από το GNTM

Όπως έγινε γνωστό πριν από λίγες ώρες, η Ζενεβιέβ Μαζαρί θα είναι αυτή που θα βρίσκεται στην καρέκλα του τέταρτου κριτή του GNTM.

Η ίδια μαζί με την Βίκυ Καγιά, τον Άγγελο Μπράτη και τον Δημήτρη Σκουλό θα κρίνουν τα αγόρια και τα κορίτσια που θα πάρουν μέρος στον τρίτο κύκλο του reality μόδας.

Η Ζενεβιέβ Μαζαρί λίγες ημέρες πριν την επίσημη ανακοίνωση, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Το Πρωινό» και την Μαίρη Αρώνη. Χαρακτηριστικό είναι, πως η ίδια δεν μπορούσε να αποκαλύψει ότι θα είναι αυτή η αντικαταστάτρια της Ηλιάνας Παπαγεωργίου.

«Χαμός γίνεται με τις με τις συμμετοχές στο GNTM. Να περιμένετε τα καλύτερα όπως πάντα. Δεν ξέρω αν ο ρόλος μου αλλάζει. Τι θες να σου πω; Δεν μπορώ να σου πω και δεν ισχύει τίποτα. Γενικότερα να ξέρετε σύντομα θα βγούμε στον αέρα. Τον Σεπτέμβριο στο Star, που μας αγαπήσατε και θα μας δείτε όλους μια χαρά. Πάντα υπάρχει αγωνία μέχρι να ξεκινήσει το GNTM να δούμε πως θα πάει και φέτος. Είναι ένα πρόγραμμα που αγαπάω, περνάω τέλεια στα γυρίσματα. Ναι αμέ έχω μιλήσει με την Έλενα Χριστοπούλου. Όλοι είχαμε καλές σχέσεις και καλές επαφές με όλους. Τo GNTM το βλέπω σαν μια μεγάλη ομάδα, οι μεγάλες ομάδες παίρνουν και μεταγραφές. Φέτος το GNTM είχε δύο μεταγραφές, αυτό είναι θετικό. Τα κορίτσια και τα δύο θα πάνε καλά όπου και να πάνε. Δεν ξέρω τι σημαίνει “δεν ήταν καλές οι σχέσεις της Καγιά με την Ηλιάνα”, γιατί πάντα περνάγαμε ωραία στα γυρίσματα. Εγώ δεν θα μιλήσω ποτέ για κάποιον άλλον», είπε η Ζενεβιέβ Μαζαρί.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR