counter

Your Face Sounds Familiar: Αυτή είναι η πραγματική ηλικία του Πασχάλη Τσαρούχα

Your Face Sounds Familiar: Αυτή είναι η πραγματική ηλικία του Πασχάλη Τσαρούχα
Your Face Sounds Familiar: Αυτή είναι η πραγματική ηλικία του Πασχάλη Τσαρούχα

Πασχάλης Τσαρούχας είναι σίγουρα ένας από τους διαγωνιζόμενους του Your Face Sounds Familiar που έχει κερδίσει τις εντυπώσεις από τα πρώτα κιόλας live. O γνωστός ηθοποιός, γεννήθηκε στις 6 Ιουνίου του 1966 στον Περισσό και οι ρίζες του φτάνουν στο Σουφλί και την Κεφαλονιά. Άρα είναι 52 ετών.

Ο Πασχάλης Τσαρούχας απαντώντας για την ηλικία του δυο περίπου χρόνια πριν, έλεγε: «Σε έξι μήνες κλείνω τα πενήντα. Δεν νιώθω ότι απαιτείται να αποδείξω σε κάποιον κάτι. Πολλοί μου λένε “δεν φοβάσαι τώρα που βγαίνεις να τραγουδήσεις;” και απαντώ: “Όχι, δεν φοβάμαι. Κάνω αυτό που ήθελα να κάνω και το σπουδάζω”.

Ξεκινώ να μαθαίνω μουσική στα πενήντα μου, γιατί δεν θέλω, όταν γράφω ένα τραγούδι, να πηγαίνω στο μουσικό και να του λέω “βάλε μου νότες σε αυτό”. Και, βέβαια, σε καμία περίπτωση δεν βγήκα να πω ότι είμαι ο καινούργιος τραγουδιστής. Δεν είμαι τραγουδιστής. Είμαι ένας άνθρωπος που φτιάχνει, αγαπάει και δημιουργεί τραγούδια. Για εμένα είναι ωραίο να δοκιμάζεις χωρίς θράσος, χωρίς έπαρση, έχοντας συναίσθηση του πού βρίσκεσαι.

Δεν γίνεται να βγω εγώ και να πω ότι είμαι τραγουδιστής, γιατί τραγουδιστής είναι και ο Δάντης και ο Πάριος. Τι να κάνω εγώ μπροστά τους; Δεν μπορεί να είμαστε όλοι τραγουδιστές. Ας αφήσουμε τον τίτλο σε αυτούς που τους ανήκει και εμείς ας αρκεστούμε απλώς να τραγουδάμε.»

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR