counter

Your Face Sounds Familiar - All Star: Όσα δήλωσαν οι τέσσερις κριτές πριν την μεγάλη πρεμιέρα

Your Face Sounds Familiar - All Star: Όσα δήλωσαν οι τέσσερις κριτές πριν την μεγάλη πρεμιέρα
Your Face Sounds Familiar - All Star: Όσα δήλωσαν οι τέσσερις κριτές πριν την μεγάλη πρεμιέρα

Το «Your Face Sounds Familiar» θα επιστρέψει στους δέκτες μας με την All Star εκδοχή του και τους καλύτερους διαγωνιζόμενους όλων των προηγούμενων σεζόν.

Πιο συγκεκριμένα οι δέκα παίκτες που θα δούμε στο show μεταμφιέσεων είναι οι: Θανάσης Αλευράς, Κρατερός Κατσούλης, Λευτέρης Ελευθερίου, Κώστας Δόξας, Μπέττυ Μαγγίρα, Ματθίλδη Μαγγίρα, Ησαΐας Ματιάμπα, Κατερίνα Στικούδη, Τάνια Μπρεάζου και Ίαν Στρατής.

Παρουσιάστρια θα είναι η Μαρία Μπεκατώρου ενώ στην κριτική επιτροπή θα βρίσκονται οι: Τάκης Ζαχαράτος, Μιχάλης Ρέππας, Κωστής Μαραβέγιας και Κατερίνα Παπουτσάκη.

Η πρεμιέρα του 7ου «Your Face Sounds Familiar» θα γίνει την Κυριακή 28 Φεβρουαρίου μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1 και θα είναι πιο λαμπερό από ποτέ.

Μάλιστα, πριν την πρεμιέρα οι τέσσερις κριτές μίλησαν στην κάμερα της εκπομπής «Το Πρωινό».

Οι δηλώσεις Μιχάλη Ρέππα – Κωστή Μαραβέγια – Κατερίνας Παπουτσάκη – Τάκη Ζαχαράτου

Μιχάλης Ρέππας: «Για να πω την μαύρη μου αλήθεια, έχω ένα τρακ γιατί είναι τόσος καιρός που έχω να βγω μπροστά σε κόσμο».

Κωστής Μαραβέγιας: «Εδώ είναι άλλη κριτική επιτροπή, γιατί έχουμε να κάνουμε με πολύ καλούς επαγγελματίες, οπότε δεν θα σκεφτώ κριτικά. Σίγουρα επικριτικά με τίποτα».

Κατερίνα Παπουτσάκη: «Θα ήταν μεγάλη μου τιμή να με κάνει ο Τάκης Ζαχαράτος. Του το έχω ζητήσει άλλωστε. Θα ήθελα να δω τον καθρέφτη μου, γιατί ο Τάκης τα πιάνει όλα».

Τάκης Ζαχαράτος: «Είμαι πολύ χαρούμενος γιατί είναι όλοι τους τρελοί και η επιτροπή και οι καλλιτέχνες που είναι στο show. Το είχα ανάγκη και χαίρομαι πάρα πολύ θα είμαι φέτος με το Μαράκι στον ΑΝΤ1 που τον αγαπώ πολύ».

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR