counter

Χωρισμός στο παλάτι του Μονακό!

Χωρισμός στο παλάτι του Μονακό!
Χωρισμός στο παλάτι του Μονακό!

Όλα ξεκίνησαν, μετά το δημοσίευμα του περιοδικού «Voici», όπου υποστήριζε, ότι η όμορφη πριγκίπισσα του Μονακό, η Charlotte, «μάζεψε» τα πράγματά της και εγκατέλειψε τον 44χρονο, σύντροφό της, Gad Elmaleh από το σπίτι τους στο Παρίσι και επέστρεψε στην «βάση» της, στο Μονακό, μαζί με τον γιο τους Rafaell, που έφερε στον κόσμο το Δεκέμβριο του 2013.

Ωστόσο, δεν υπάρχει κάποια επίσημη ανακοίνωση ούτε από την πλευρά της  29χρονης, όμορφης πριγκίπισσας αλλά ούτε και από την πλευρά του Γαλλοεβραίου ηθοποιού, Gad Elmaleh.

Να σημειωθεί ότι το ζευγάρι δεν είχε ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας, παρόλο που είχε ανακοινωθεί μετά τη γέννηση του γιου τους ότι πρόκειται να παντρευτούν. Ωστόσο, δημοσιεύματα ήθελαν την «πεθερά» της Charlotte να είναι αντίθετη με την βάπτιση του μικρού Rafaell, καθώς τα εβραϊκά της πιστεύω, έρχονταν σε σύγκρουση με τα θρησκευτικά της πριγκίπισσας!

Τώρα, αν όντως το ζευγάρι χωρίζει θα φανεί στην πορεία. Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι το σπίτι που διατηρούσαν από κοινού στο Los Angeles, πωλείται.. τα συμπεράσματα δικά σας!

Διαβάστε επίσης: Γέννησε η Charlotte Casiraghi και επιτέλους αποκαλύφθηκε το φύλο του μωρού!

 

Διαβάστε επίσης: Είναι έγκυος η Σαρλότ Κασιράγκι;

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR