counter

Είναι έγκυος η Σαρλότ Κασιράγκι;

Είναι έγκυος η Σαρλότ Κασιράγκι;
Είναι έγκυος η Σαρλότ Κασιράγκι;

Aπό την Πέπη Τυλιγάδη

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα του ευρωπαϊκού Τύπου η Charlotte Casiraghi του πριγκιπάτου του Μονακό πιθανόν να είναι έγκυος. Η απόδειξη; Η λιγάκι φουσκωμένη κοιλίτσα της που φάνηκε κάτω από το φαρδύ μπλε φόρεμα που επέλεξε να φορέσει στο βραβεία ιππασίας, "Jumping Awards Ceremony" στο Μόντε Κάρλο.

Αυτή δεν ήταν η πρώτη εμφάνιση της κοιλίτσας της 26χρονης γαλαζοαίματης. Πριν λίγες μέρες κατά τη διάρκεια σωματικού ελέγχου στο αεροδρόμιο της Νίκαιας είχε και πάλι προκαλέσει δημοσιεύματα με την στρογγυλή φιγούρα της. Μια πιθανή εγκυμοσύνη δικαιολογεί την απουσία της από τους διεθνείς αγώνες ιππασίας που έγιναν Λονδίνο, αλλά και στις Κάννες. Η εγγονή της Grace Kelly δεν έχει λάβει μέρος σε αγώνες από τα μέσα Απριλίου και όλοι αρχικά μιλούσαν για κάποιο τραυματισμό. Οι φωτογραφίες, όμως, αποδεικνύουν ότι ο λόγος της απουσίας της είναι μάλλον πιο ευχάριστος.

Η Charlotte τον τελευταίο ενάμιση χρόνο έχει σχέση με τον γαλλομαροκινό ηθοποιό Gad Elmaleh ηλικίας 41 ετών, ο οποίος έχει ήδη ένα παιδί από τον πρώτο του γάμο. Η σχέση τους, όπως αναφέρουν οι δημοσιογράφοι βοήθησαν την Charlotte να γίνει περισσότερο κοινωνική και να νιώθει άνετα που βρίσκεται συνεχώς στο μικροσκόπιο των media.

Aν οι φήμες βγουν αληθινές τότε η μαμά της, πριγκίπισσα Caroline θα αποκτήσει και δεύτερο εγγόνι μέσα σε ένα χρόνο, καθώς ο αδελφός της Charlotte, Andrea και η αρραβωνιαστικιά του τον προηγούμενο Μάρτιο απέκτησαν το πρώτο τους παιδί.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR