counter

Γέννησε η Charlotte Casiraghi και επιτέλους αποκαλύφθηκε το φύλο του μωρού!

Γέννησε η Charlotte Casiraghi και επιτέλους αποκαλύφθηκε το φύλο του μωρού!
Γέννησε η Charlotte Casiraghi και επιτέλους αποκαλύφθηκε το φύλο του μωρού!

Charlotte Casiraghi

Γέννησε η Charlotte Casiraghi!

H Charlotte Casiraghi γέννησε το βράδυ της Τρίτης 17 Δεκεμβρίου το πρώτο της παιδί, ένα υγιέστατο, πανέμορφο αγοράκι. Το φύλο του μωρού αποκαλύφθηκε αφού καθόλη τη διάρκεια των 9 μηνών το ζευγάρι το κρατούσε ως επτασφράγιστο μυστικό. Σύμφωνα με την εφημερίδα Μonaco Matin, η Charlotte Casiraghi έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί στο μαιευτήριο του νοσοκομειακού κέντρου "Princess Grace”, εκεί όπου ήρθε στο κόσμο και εκείνη τον Αύγουστο του 1986.  

Η είδηση ότι γέννησε η Charlotte Casiraghi έφερε κύματα χαράς στο Μονακό. Η 27χρονη πρωτότοκη κόρη της Καρολίνας του Μονακό και ανιψιά του Πρίγκηπα Αλβέρτου Β’ του Μονακό, Charlotte πλέει σε πελάγη ευτυχίας έχοντας στο πλευρό της τον σύντροφο και πατέρα του παιδιού της, τον ηθοποιό -και κατά 15 χρόνια μεγαλύτερό της- Gad Elmalech. Η 27χρονη Charlotte Casiraghi γέννησε το νέο μέλος της βασιλικής οικογένειας και εκείνη εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση μέσω του προέδρου του Εθνικού Συμβούλιο του πριγκιπάτου Λοράν Νουβιόν λέγοντας, "Η πριγκηπική οικογένεια έχει ένα νέο μέλος».

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Charlotte Casiraghi είναι η τέταρτη σε σειρά διάδοχος για το θρόνο του Πριγκηπάτου. Η Charlotte, εκτός από τις βασιλικές της υποχρεώσεις, έχει εργαστεί και ως δημοσιογράφος σε έντυπα, ενώ ως πρωταθλήτρια της ιππασίας πόζαρε ως το πρόσωπο της Gucci στην καμπάνια του Οίκου για το συγκεκριμένο άθλημα. Πλέον είναι και μια ευτυχισμένη μαμά!

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR