counter

Χώρισε διάσημο ζευγάρι μετά από επείγουσα δικαστική εντολή

Χώρισε διάσημο ζευγάρι μετά από επείγουσα δικαστική εντολή
Χώρισε διάσημο ζευγάρι μετά από επείγουσα δικαστική εντολή

Χώρισαν μετά από πέντε χρόνια γάμου, η Mary Kate Olsen και ο Olivier Sarkozy.

Σύμφωνα με τα ξένα δημοσιεύματα, η ηθοποιός και σχεδιάστρια μόδας έχει κάνει αίτηση διαζυγίου από τον Γάλλο τραπεζίτη από τον Απρίλιο, εξαιτίας όμως της πανδημίας του κορονοίού, δεν έχει εξεταστεί ακόμη.

Ωστόσο, η δικαστική υπόθεση περιπλέχτηκε μιας και οι δικηγόροι του συζύγου της, της ζήτησαν να αφήσει το διαμέρισμα, όπου έμεναν, μέχρι τις 18 Μαΐου. Η  Mary Kate Olsen ζήτησε παράταση λόγω του κορονοϊού και των αυστηρών μέτρων της κυκλοφορίας, καθώς δεν μπορούσε να ψάξει για διαμέρισμα, όμως δεν τα κατάφερε.

«Ο σύζυγός μου δεν ανανέωσε τη σύμβαση του σπιτιού μας στη Νέα Υόρκη χωρίς να την σύμφωνη γνώμη μου, αυτό που ζητών είναι επείγον μιας κι εκείνος περιμένει να μετακομίσω από το σπίτι μας ως τις 18 Μαΐου, ενώ στη Νέα Υόρκη έχουν παγώσει όλα εξαιτίας του covid19. Είμαι τρομοκρατημένη που ο σύζυγός μου θέλει να με πετάξει από το σπίτι που μείναμε μαζί κι αν τα καταφέρει, δεν θα χάσω μόνο το σπίτι μου αλλά και την προσωπική μου περιουσία» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Έτσι λοιπόν, η ίδια αναγκάστηκε να ζητήσει την κατεπείγουσα δικαστική εντολή, ώστε να εξεταστεί άμεσα η αίτηση διαζυγίου και να προστατέψει τα προσωπικά της αντικείμενα, που βρίσκονται ακόμη στο κοινό τους σπίτι.

Παράλληλα μάλιστα, ζήτησε να ενεργοποιηθεί το προγαμιαίο συμβόλαιο που είχαν συνάψει.

Να θυμίσουμε πως η Mary Kate Olsen και ο Olivier Sarkozy ήταν μαζί από το 2012, όμως παντρεύτηκαν το Νοέμβριο του 2015 μετά από μια τελετή που έκαναν στο Μανζάταν. Οι δυο τους δεν έχουν παιδιά, όμως ο 53χρονος έχει δύο από προηγούμενο γάμο.

Ο Olivier είναι θετός αδερφός του Nicolas Sarkozy.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR