counter

Χρυσούλα Διαβάτη για Κασσελάκη: "Και ποιος θα κάνει τη μαμά αν κάνουν παιδί;"

Χρυσούλα Διαβάτη για Κασσελάκη: "Και ποιος θα κάνει τη μαμά αν κάνουν παιδί;"
Χρυσούλα Διαβάτη για Κασσελάκη: "Και ποιος θα κάνει τη μαμά αν κάνουν παιδί;"

Η Χρυσούλα Διαβάτη έκανε δηλώσεις στο "Πρωινό" με τον Γιώργο Λιάγκα και απάντησε για την επιθυμία που έχει εκφράσει ο Στέφανος Κασσελάκης να αποκτήσει δύο αγόρια μέσω παρένθετης μητέρας, με τον σύντροφό του, Τάιλερ.

Όσα είπε η Χρυσούλα Διαβάτη για τον Στέφανο Κασσελάκη

«Η μητέρα γη, η μητέρα Παναγία, η μητέρα Ελλάδα και η μητέρα που κάνει τα παιδιά δεν καταργείται. Δεν τα ξέρω αυτά τα καινούργια, εσείς που ασχολείστε με αυτά, τα ξέρετε. Θα γεννήσουνε παιδί; Και ποιος θα είναι η μαμά; Κι εγώ που είμαι μητέρα έχω καταργηθεί και όλες οι μητέρες έχουν καταργηθεί. Μόνο που οι μητέρες που ακούνε αυτά τα πράγματα, χέ…καν αν τη λένε μητέρα ή πατέρα ή θείο. Δεν με αφορούν εμένα αυτά. Δεν τα ξέρω, ούτε επιθυμώ να τα μάθω, κάντε ότι καταλαβαίνετε», είπε αρχικά η Χρυσούλα Διαβάτη και ανέφερε επίσης: «Εγώ τελειώνω εδώ τη ζωή μου και είμαι ευχαριστημένη που δεν θα προλάβω να δω ακόμη χειρότερα, αυτό έχω να πω. Το θηλυκό ας το καταργήσουν, άμα μπορούν ας το καταργήσουν. Εμένα δεν με αφορά το θέμα, καταλάβατε. Τα έχω ξεπεράσει αυτά, ανήκω αλλού, είμαι από άλλο πλανήτη».

Διαβάστε επίσης: Αχιλλέας Μπέος: "Αν τη λέξη π@@@ηδες τη θεωρείτε προσβλητική, το παίρνω πίσω…αφορούσε τον Κασσελάκη και τον τρόπο που πέρασε ένα μήνυμα"

Δείτε το σχετικό βίντεο:

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR