counter

Αχιλλέας Μπέος: "Αν τη λέξη π@@@ηδες τη θεωρείτε προσβλητική, το παίρνω πίσω…αφορούσε τον Κασσελάκη και τον τρόπο που πέρασε ένα μήνυμα"

Στην εκπομπή «το Πρωινό» του ΑΝΤ1 μίλησε την Δευτέρα 9/10 ο Αχιλλέας Μπέος μετά τις δηλώσεις του για τον Στέφανο Κασσελάκη που προκάλεσαν σάλο στο πανελλήνιο.

Όσα είπε ο Αχιλλέας Μπέος μετά τις δηλώσεις του για τον Στέφανο Κασσελάκη

«Μετά τις δηλώσεις που έκανα on camera, έκανα και δήλωση στο facebook. Οι κακοπροαίρετοι το διαστρέβλωσαν και το παρεξήγησαν. Ήμουν ξεκάθαρος και θα το πω άλλη μία φορά. Ομοφοβικός δεν ήμουν ποτέ και δεν πρόκειται να γίνω. Δεύτερον, σε αυτόν τον χώρο που ήμουν επαγγελματικά, με χορογράφους και καλλιτέχνες, και παρέα έκανα και βγαίναμε έξω και κανένα πρόβλημα. Η προσωπική ζωή του κάθε ανθρώπου δεν με αφορά και είναι δικαίωμά τους. Είναι άλλο αυτό κι άλλο εσείς που κάνετε τις εκπομπές και ιδιαίτερα τα πρωινάδικα, να προσπαθείτε να χειραγωγήσετε και να οδηγήσετε μία διαφορετική άποψη στον κόσμο για να κρίνει αν θα ψηφίσει τον Μπέο ή τον Κασσελάκη. Δικαίωμά σας είναι» είπε αρχικά ο Αχιλλέας Μπέος.

Δείτε επίσης - Στέφανος Κασσελάκης: Η απάντηση στον Αχιλλέα Μπέο, "Επιτέλους η Δικαιοσύνη να κάνει τη δουλειά της"

«Αν η δικαιοσύνη παρέμβει στις δηλώσεις μου, θα πρέπει να παρέμβει μετά και στις δηλώσεις του κυρίου Κασσελάκη. Θα το ξαναπώ πάλι: αυτό το νούμερο που λέγεται Κασσελάκης που ήρθε από την Αμερική στην Ελλάδα και τον ψάχνουν στην Ιαπωνία για τις επιχειρηματικές του δραστηριότητες, μας ήρθε στην Ελλάδα και θα πρέπει να πάρουμε όλοι δίπλα μας έναν ράφτη συνοδό;… Η λέξη αυτή αφορά τον Κασσελάκη. Η διατύπωση η δικιά μου αφορούσε τον Κασσελάκη και τις δηλώσεις του. Εάν η λέξη π@@@ηδες τη θεωρείτε προσβλητική, το παίρνω πίσω… Αφορούσε τον Κασσελάκη και τον τρόπο τον οποίο πέρασε έξω ένα μήνυμα» πρόσθεσε ο Δήμαρχος Βόλου και μετέπειτα ακολούθησε τεράστια ένταση στο «Πρωινό του ΑΝΤ1.

Δείτε στο παραπάνω βίντεο το σχετικό απόσπασμα.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR