counter

Χρίστος Αντωνιάδης: Η ηλικία, ο λόγος που είχε σταματήσει το τραγούδι και τα δίδυμα που περιμένει

Χρίστος Αντωνιάδης: Η ηλικία, ο λόγος που είχε σταματήσει το τραγούδι και τα δίδυμα που περιμένει
Χρίστος Αντωνιάδης: Η ηλικία, ο λόγος που είχε σταματήσει το τραγούδι και τα δίδυμα που περιμένει

Αν είσαι γεννημένη στα 90's όπως εγώ, δεν υπάρχει περίπτωση να μην είχες crush τον Χρίστο Αντωνιάδη. Ο τραγουδιστής με τα μαύρα μαλλιά και τα πράσινα μάτια, παραμένει γοητευτικός ακόμα και πολλά χρόνια μετά την πρώτη του εμφάνιση, και μπορεί να έκανε ένα διάλειμμα αλλά επέστρεψε δυναμικά. Όσο για το τι έχει αλλάξει στην ζωή του;  Περιμένει δίδυμα!

Ο Χρίστος Αντωνιάδης παντρεύτηκε την  ξανθιά καλλονή ονόματι Αφροδίτη Τσώνου το 2012. Το ζευγάρι μίλησε «Στην Φωλιά των Κου Κου», το 2019 και είπε: 

«Τσακωνόμαστε για απλά πράγματα, κυρίως για θέματα σπιτιού. Αν δω κίνηση από κάποια θαυμάστρια γίνεται χαμός στο καμαρίνι!». 

«Έχουμε 18 χρόνια διαφορά, αλλά δεν έχει καμία σημασία αν υπάρχει επικοινωνία», είχε πει τότε ο Χρίστος Αντωνιάδης. Μάλιστα πέρασαν μια κρίση αλλά παρέμειναν ενωμένοι και... παντρεμένοι. «Μείναμε χωριστά για ένα μήνα, το σπίτι μου φαινόταν άδειο, φυσικά και μου έλειπε. Η γυναίκα μου ενοχλήθηκε που είπα δημόσια για την κρίση στο γάμο μας. Έχουμε 18 χρόνια διαφορά με τη γυναίκα μου. Πάντα ήμουν ειλικρινής στις συνεντεύξεις μου, σε αντίθεση με άλλους καλλιτέχνες που λένε μπούρδες», είπε μεταξύ άλλων ο Χρίστος Αντωνιάδης.

Όσο για τα δίδυμα; Ο γνωστός τραγουδιστής βρέθηκε καλεσμένος το πρωί της Πέμπτης στην εκπομπή “Happy Day” και αποκάλυψε πως η σύζυγός του, Αφροδίτη Κώτσου, κυοφορεί δίδυμα. «Τελικά έγινε και περιμένουμε! Είμαστε 14 χρόνια μαζί με την σύζυγό μου… Αυτά τα 14 χρόνια έλεγα στη γυναίκα μου δεν πειράζει αν δεν αποκτήσουμε παιδιά. Εμείς είμαστε αγαπημένοι», ανέφερε και αποκάλυψε αργότερα ότι έκαναν εξωσωματική. 

Ο λόγος που άφησε το τραγούδι παλαιότερα και η ηλικία του

«Αλίμονο, βίωσα ανταγωνισμό, σε βαθμό που ενοχλεί. Ένας λόγος που είχα σταματήσει ήταν αυτός. Μου έχουν χαμηλώσει μικρόφωνα, κάθε βράδυ σε ένα μαγαζί με το που έβγαινα δεν άκουγα, άρχισα να έχω πρόβλημα στη φωνή μου.

Μπαίνει ο ηχολήπτης να δει τους ενισχυτές, και είχαν βάλει κάποιες κοπέλες καρέκλες και τραπέζια για να φτάσουν τους ενισχυτές ήχου, για να με χαμηλώσουν την ώρα που θα βγω. Αυτές ήταν τελευταίες και καταιδρωμένες, όπως κι έμειναν σε όλη τους τη ζωή. Τα παράτησα. Κάπου ίσως είχα βαρεθεί, δεν είχα τις κατάλληλες προτάσεις», ανέφερε μεταξύ άλλων σε συνέντευξή του. Όσο για την ηλικία του; Είναι 51 ετών. Για την ιστορία να αναφέρουμε πως ειδικά την δεκαετία των 90's, γνώρισε τεράστια επιτυχία με τα τραγούδια του «Δεν είσαι εσύ», «Γνώμη σου», «Ποιος μπορεί», «Ποιος κλαίει τώρα», να τραγουδιούνται μέχρι και σήμερα!

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR