counter

Χριστόφορος Παπακαλιάτης: Όλες οι λεπτομέρειες για τη νέα του ταινία!

Χριστόφορος Παπακαλιάτης: Όλες οι λεπτομέρειες για τη νέα του ταινία!
Χριστόφορος Παπακαλιάτης: Όλες οι λεπτομέρειες για τη νέα του ταινία!

Από τον Παναγιώτη Μουλόπουλο

Στον τίτλο «Ένας άλλος κόσμος» ακούει η νέα κινηματογραφική ταινία που ετοιμάζει ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης και θα βγει στις οθόνες μας το φθινόπωρο. Μάλιστα, η ταινία βρίσκεται ήδη στο στάδιο του μοντάζ. Το σενάριο του πολυπράγμων δημιουργού θέλει τρεις γενιές Ελλήνων να αναζητούν τον έρωτα στο δύσκολο σήμερα. Τρεις γενιές ξένων να βρίσκουν τον έρωτά στη χώρα μας. Οι άνθρωποι. Οι ματιές τους. Οι ιστορίες τους και η συνάντησή τους με την Ιστορία.

Με λίγα λόγια; Πρόκειται για μια σύγχρονη ερωτική τριλογία σε μία Ελλάδα που αλλάζει! Ένα καστ σημαντικών Ελλήνων, Ευρωπαίων, Αμερικανών και Ασιατών ηθοποιών δίνει φως στους ήρωες. Ανάμεσά τους, ο J.K. Simmons, που ήδη βραβεύτηκε με Χρυσή Σφαίρα και βαδίζει ακάθεκτος για το βραβείο Β’ ανδρικού ρόλου στα επερχόμενα Όσκαρ, με την ταινία «Whiplash» («Χωρίς μέτρο»). Πρωταγωνιστούν: οι Andrea Osvart, Μαρία Καβογιάννη, Μηνάς Χατζησάββας, Tawfeek Barhom, Νίκη Βακάλη.

Ένας άλλος κόσμος έρχεται το φθινόπωρο του ‘15 μέσα από τον φακό, τη γραφή και τη ματιά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη. Η ταινία θα κυκλοφορήσει στο εξωτερικό με τον τίτλο «Worlds apart».  

Δείτε το επίσημο τρέιλερ εδώ:

Δείτε backstage υλικό, εδώ.

Παραγωγή: Plus Productions S.A.
Συμπαραγωγή: Alpha, Aegean Airlines και ΟΤΕ TV
Παραγωγός: Κώστας Σούσουλας - Χριστόφορος Παπακαλιάτης – Chris Papavasiliou – Dorothea Paschalidou

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR