counter

Χριστίνα Τσάφου: Το συγκινητικό "αντίο" στη Σούλα Αθανασιάδου

Χριστίνα Τσάφου: Το συγκινητικό "αντίο" στη Σούλα Αθανασιάδου
Χριστίνα Τσάφου: Το συγκινητικό "αντίο" στη Σούλα Αθανασιάδου

Με τον δικό της ξεχωριστό τρόπο αποχαιρέτησε με μια ανάρτησή της στο Facebook τη Σούλα Αθανασιάδου, η Χριστίνα Τσάφου.

«Σούλα Αθανασιάδου... είχα την τιμή να την γνωρίσω και να δουλέψω μαζί της στο θέατρο Τέχνης, όπως και με τον σύζυγό της Γ. Δάνη. Μετά ήρθε και η τηλεοπτική συνεργασία μας.. Μια υπέροχη γυναίκα, μια σπουδαία συνάδελφος και φίλη! Καλό ταξίδι Σούλα μου...» έγραψε η Χριστίνα Τσάφου, η οποία συνεργάστηκε με τη Σούλα Αθανασιάδου στην επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1, «Θα βρεις τον δάσκαλό σου».

Θυμίζουμε πως η Σούλα Αθανασιάδου πέθανε σε ηλικία 93 ετών. Η ηθοποιός έφυγε από τη ζωή τον περασμένο Απρίλιο, αλλά ο θάνατός της έγινε γνωστός τέσσερις μήνες μετά, με την ίδια να νοσεί με Αλτσχάιμερ στα τελευταία χρόνια της ζωής της και να κηδεύεται παρουσία μόλις 7 ατόμων στο κοιμητήριο της Νέας Σμύρνης

Η Σούλα Αθανασιάδου έγινε διάσημη σε όλη την Ελλάδα μέσα από τη σειρά Εγκλήματα του ΑΝΤ1, ενώ την είχαμε δει επίσης στις σειρές Λόγω τιμής, Θα βρεις τον δάσκαλό σου, Επτά θανάσιμες πεθερές, Απών και Λένη.

Η Σούλα Αθανασιάδου γεννήθηκε το 1929 στον Πειραιά και σπούδασε στη Δραματική Σχολή Θεάτρου Τέχνης του Καρόλου Κουν, ενώ στη συνέχεια της καριέρας της δίδαξε και υποκριτική στη Δραματική Σχολή Αθηνών Γ. Θεοδοσιάδη. Ήταν σύζυγος του ηθοποιού Γ. Δάνη (Δανιήλ Γαβριηλίδης) που πέθανε το 1995.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR