counter

Χριστίνα Παππά: Ο απίστευτος τρόπος που έμαθε πως θα γίνει γιαγιά

Χριστίνα Παππά: Ο απίστευτος τρόπος που έμαθε πως θα γίνει γιαγιά
Χριστίνα Παππά: Ο απίστευτος τρόπος που έμαθε πως θα γίνει γιαγιά

Καλεσμένη στην εκπομπή «Το Πρωινό» την Τετάρτη βρέθηκε η Χριστίνα Παππά.

Η ηθοποιός και επιχειρηματίας παραχώρησε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης και δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί στον γιο της Δημήτρη, ο οποίος σύντομα θα γίνει πατέρας.  

Θυμίζουμε πως μερικές ημέρες πριν η σύντροφος του Δημήτρη Παππά, Άννα Μπεζάν, ανακοίνωσε μέσω Instagram πως είναι έγκυος.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ! Άννα Μπεζάν - Δημήτρης Παππάς: Περιμένουν το πρώτο τους παιδάκι – Έγκυος η ηθοποιός

«Η Άννα Μπεζάν είναι στον τρίτο μήνα. Να πω την αλήθεια δεν ξέρω πολλά. Γνωρίστηκαν τέλος Νοεμβρίου, εγώ μετά έφυγα στην Αμερική. Έμεινε έγκυος τον Ιανουάριου, είχαν πάει ένα ταξίδι στο Παρίσι, από ότι ξέρω, γιατί έλειπα στην Αμερική και έγινε εκεί. Είναι παριζιάνικο το μωρό. Την έχω γνωρίσει, είναι ένα γλυκύτατο πλάσμα, έχει μια φωνή μαγική. Είναι πολύ ταλαντούχα, την έβλεπα και σε μία σειρά που πρωταγωνιστούσε. Είναι μαζί 4 μήνες.

Δεν ξέρουμε ακόμα το φύλο. Αν είναι “Χριστίνα”, αφήστε το. Όταν ήμουν στην Αμερική με παίρνει ο Δημήτρης τηλέφωνο και με ρωτάει αν έκανε μωρό, αν θα το κρατούσα. Όχι του λέω. Τώρα το έμαθα. Επέστρεψα από την Αμερική και είχαμε ραντεβού την άλλη μέρα να φάμε και να μιλήσουμε. Η Άννα από τη χαρά της έκανε μια ανάρτηση και εγώ έκανα like χωρίς να δω. Μου στέλνει η Μαίρη Αρώνη και τότε πήγα και διάβασα το κείμενο και εντάξει… Πήρα τηλέφωνο τον Δημήτρη, συγκινήθηκα και... ένα κενό μέχρι να συνειδητοποιήσεις και μου το είπαν τα παιδιά. Δεν είχαν σκοπό να μου το κρύψουν. Δεν έβαλα τα κλάματα, θα τα βάλω αργότερα», είπε η Χριστίνα Παππά.

Δείτε στο ακόλουθο βίντεο όσα είπε η Χριστίνα Παππά:

 

 

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR