counter

Χριστίνα Κοντοβά: Η τρυφερή ανάρτηση για τα τρία χρόνια από την πρώτη συνάντηση με την κόρη της, Ada

Χριστίνα Κοντοβά: Η τρυφερή ανάρτηση για τα τρία χρόνια από την πρώτη συνάντηση με την κόρη της, Ada
Χριστίνα Κοντοβά: Η τρυφερή ανάρτηση για τα τρία χρόνια από την πρώτη συνάντηση με την κόρη της, Ada

Ξεχωριστή είναι η σημερινή ημέρα για τη Χριστίνα Κοντοβά, καθώς πριν από ακριβώς τρία χρόνια συναντήθηκε για πρώτη φορά με την κόρη της, Ada, στην Ουγκάντα.

Μετά από μεγάλη προσπάθεια η γνωστή σχεδιάστρια μόδας κατάφερε να την κρατήσει στην αγκαλιά της και οι δυο τους πλέον πορεύονται μαζί στη ζωή.

Δείτε επίσης! Γενέθλια για την Χριστίνα Κοντοβά: Η ηλικία της και το δώρο της κόρης της, Ada

Με αφορμή αυτή την ιδιαίτερη ημέρα, την οποία η Χριστίνα Κοντοβά θα θυμάται για πάντα, η ίδια έκανε μια τρυφερή ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Συγκεκριμένα, δημοσίευσε μια κοινή φωτογραφία με την Ada και έγραψε στη λεζάντα: «Όνειρο ζω, μην με ξυπνάτε». 3 χρόνια από την πρώτη μας συνάντηση, 3 χρόνια οικογένεια… #σανσήμερα #3χρόνιαμαζί #adoptingAda».

Δείτε την ανάρτησή της.

Η Χριστίνα Κοντοβά για την υιοθεσία της Ada 

«Το να υιοθετήσω ένα παιδί, είναι κάτι που σκεφτόμουν χρόνια. Κάποια στιγμή, όταν τέθηκε το θέμα της οικογένειας το μοιράστηκα και με τον σύντροφό μου και μου είχε πει ότι είναι μαζί μου. Για μένα αυτό ήταν πολύ σημαντικό…. Κάποια στιγμή γνωρίσαμε μια γυναίκα που είχε υιοθετήσει ήδη ένα παιδί από την Αιθιοπία. Ήταν σαν να με πήρε από το χέρι και να μου έδειξε τον δρόμο… Λίγες μέρες μετά, πήγαμε μαζί σε μια παράσταση, στην παράσταση “Μαμά”, δεν ξέραμε τι θα δούμε.

Πριν την παράσταση άρχισες να με ρωτάς και με έβαλες να απαντήσω στο “γιατί”… Μπαίνοντας στην παράσταση, αυτή ξεκίναγε με τη φράση, “Μαμά θα υιοθετήσω ένα παιδί”. Η επόμενη μέρα ήταν η αρχή του δικού μας ταξιδιού. Στη δική μου περίπτωση μεσολάβησε το πρώτο lockdown, πέρασαν 8-9 μήνες μέχρι να μου έρθει η φωτογραφία της Ada, ήταν ο πρώτος φάκελος που μου έστειλαν. Εγώ βιαζόμουν, ήθελα να κάνουμε όλα τα ραντεβού μέσα σε μια εβδομάδα. Και τότε μου έλεγε η κοινωνική λειτουργός να πάρω τον χρόνο μου γιατί θα τον χρειαστώ. Δεν το καταλάβαινα. Ήμουν ανυπόμονη…» είχε εξομολογηθεί η Χριστίνα Κοντοβά για την υιοθεσία της κόρης της.

*Πηγή εξωτερικής φωτογραφίας: Instagram @ckontova

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR