counter

Χριστίνα Κολέτσα: Το fame story, ο χωρισμός και η ''επική'' ατάκα για το Botox

Χριστίνα Κολέτσα: Το fame story, ο χωρισμός και η ''επική'' ατάκα για το Botox
Χριστίνα Κολέτσα: Το fame story, ο χωρισμός και η ''επική'' ατάκα για το Botox

Μια από τις πιο εκρητικές παρουσίες που πέρασαν από το Fame Story, ήταν η Χριστίνα Κολέτσα. Η τραγουδίστρια, έχει ένα αρκετά ενδιαφέρον βιογραφικό, το οποίο αξίζει να διαβάσετε.

  • Τα περισσότερα τραγούδια της είναι λαϊκά και ελαφρολαϊκά. Η Χριστίνα Κολέτσα γεννήθηκε το 18 Ιουνίου 1980 στη Βέροια και η ηλικία της είναι 42 ετών. Η ίδια, δεν έχει αποκτήσει κάποιο παιδί καθώς όπως έχει πει σε συνεντεύξεις της, ο γάμος δεν ήταν μέσα στα σχέδιά της, αλλά ούτε και ήθελε από μικρή να κάνει οικογένεια.
  • Μέχρι τα 24 της χρόνια η Χριστίν Κολέτσα ασχολιόταν μόνο ερασιτεχνικά με το τραγούδι το οποίο είχε σαν χόμπι. Παράλληλα φοίτησε σε σχολή δημοσιογραφίας και όταν ήταν 25 ετών, ξεκίνησε να τραγουδάει σε νυχτερινό κέντρο της Θεσσαλονίκης.

  • Το 2006 η Χριστίνα Κολέτσα αποφάσισε να δηλώσει συμμετοχή στο μουσικό ριάλιτι του καναλιού ΑΝΤ1 Fame Story και η ίδια είναι μια από τις πιο δημοφιλείς παίκτριες που έχουν περάσει από reality shows στην Ελλάδα.

  • Την ίδια χρονιά κυκλοφόρησε και η πρώτη της δισκογραφική δουλειά με τίτλο “Ο Κώδικάς μου” που ήταν ένα cd-single με πέντε τραγούδια. Την επόμενη χρονιά εμφανιζόταν και σαν ηθοποιός στο σίριαλ του καναλιού ΑΝΤ1 “Οι βαρβάτοι”.”Το 2008 ακολούθησε και δεύτερη δισκογραφική δουλειά με τίτλο “6η αίσθηση” και το ομώνυμο τραγούδι έγινε η μεγαλύτερη προσωπική επιτυχία της Χριστίνας Κολέτσα μέχρι σήμερα. Στα τέλη του 2009 κυκλοφόρησε ένα ακόμα cd-single με τέσσερα τραγούδια με τίτλο “μοναδική”, ενώ συμμετέχει και στην επιτυχία του συγκροτήματος Master Tempo “πιο καλά θα περνώ”.

  • Ακολούθησαν και άλλα πολλά τραγούδια έως σήμερα όπως το “Έτσι μ΄αρέσει” και το “Απολαμβάνω”, το “Όλα στάχτη”, το “Γίναμε”, το “Γίνεται αν το σκεφτείς”, το “Πρόσκληση για δυο”.

  • Η πιο πρόσφατη σχέση της που έγινε γνωστή, ήταν με τον συγγραφέα με το καλλιτεχνικό ψευδώνυμο Δημήτρη Δεγαμινιώτη, ωστόσο οι δυο τους αν και έζησαν κάτι «πολύ δυνατό», όπως έχει πει η ίδια σε συνέντευξή τους, τελικά τράβηξαν χωριστούς δρόμους. Στο παρελθόν διατηρούσε σχέση και με τον επιχειρηματία Νίκο Γιγουρτάκη για τον οποίο έχει δηλώσει μεταξύ άλλων πως έπαιρνε χάπια για να ξεπεράσει τον θάνατό του.

  • Αν και η Χριστίνα Κολέτσα έχει από τα πιο αξιοζήλευτα κορμιά στην ελληνική showbiz, όπως έχει δηλώσει στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται»: «Δεν κάνω τίποτα για να διατηρούμαι, κάνω πολύ κακή διατροφή, έχω κάνει ελάχιστες αισθητικές παρεμβάσεις. Έχω βάλει υαλουρονικό στα ζυγωματικά κι έχω κάνει μπότοξ που όμως δεν μου πετυχαίνει ποτέ και όλο πέφτει το μάτι μου προς τα κάτω»!
  • Στο Instagram της @christina_koletsa έχει πάνω από 100.000 ακόλουθους.
FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR