counter

Χρήστος Χωμενίδης: "Ο Στέφανος Κασσελάκης υπέγραφε ως Αριστοτέλης Ωνάσης"

Χρήστος Χωμενίδης: "Ο Στέφανος Κασσελάκης υπέγραφε ως Αριστοτέλης Ωνάσης"
Χρήστος Χωμενίδης: "Ο Στέφανος Κασσελάκης υπέγραφε ως Αριστοτέλης Ωνάσης"

Το φαινόμενο "Στέφανος Κασσελάκης" σχολίασε ο Χρήστος Χωμενίδης σε δηλώσεις του στην εκπομπή Super Κατερίνα, με τον ίδιο να αποκαλύπτει ότι υπέγραφε στον Εθνικό Κήρυκα της Νέας Υόρκης ως Αριστοτέλης Ωνάσης.

«Θεωρώ ότι είναι κάτι, το οποίο μετά από κάποια χρόνια θα το κοιτάμε και θα απορούμε. Θα αποδείξει περίτρανα ότι η πολιτική δεν είναι κάτι που ασκείται στα social media. Είναι μία ιερή δραστηριότητα που γίνεται στον δρόμο, στις γειτονιές των ανθρώπων και εκεί που υπάρχουν προβλήματα» είπε αρχικά.

Διαβάστε επίσης: Στέφανος Κασσελάκης: Δείτε την πρώην σύντροφό του! Η 5ετής σχέση & η γνωριμία τους

«Οι ψήφοι που πήρε είναι το 1%, είναι λιγότερο από το μισό τοις εκατό του εκλογικού σώματος» συνέχισε λέγοντας ο Χρήστος Χωμενίδης. «Δεν με ενδιαφέρει η σεξουαλικότητα ενός ανθρώπου με τον οποίο δεν έχω ερωτικές σχέσεις».

Σχετικά με το αν προωθεί το lifestyle και την άνεση που έχει με τον φακό ανέφερε ότι είναι: «Χυδαίο, το έκανε και ο Κωλέττης, ένας πολιτικός του 19ου αιώνα. Δεν είναι κάτι πρωτότυπο». «Πρώτη φορά πάμε στρατό και μετά κάνουμε όλα τα άλλα. Πρώτη φορά θα το δούμε αυτό» ανέφερε. «Ο Στέφανος Κασσελάκης υπέγραφε στον Εθνικό Κήρυκα της Νέας Υόρκης ως Αριστοτέλης Ωνάσης», υπογράμμισε κλείνοντας. 

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Photo Credits; NDP

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR