counter

Στέφανος Κασσελάκης: Δείτε την πρώην σύντροφό του! Η 5ετής σχέση & η γνωριμία τους

Κοινές φωτογραφίες με την πρώην σύντροφό του, με την οποία ο Στέφανος Κασσελάκης υπήρξε σε σχέση για πέντε χρόνια έφερε στο φως της δημοσιότητας το "Πρωινό" με τον Γιώργο Λιάγκα. Πρόκειται για στιγμιότυπα από την εποχή που ο νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ είχε επισκεφθεί με την τότε αγαπημένη του το Μοναστήρι του Οσίου Δαυίδ.

Σύμφωνα με τον Θάνο Βάγιο και τα όσα ανέφερε στο σχετικό ρεπορτάζ, η ξανθιά καλλονή ήταν συμφοιτήτρια του Στέφανου Κασσελάκη στο Τμήμα Διεθνών Σχέσεων στο Πανεπιστήμιο της Πενσυλβάνια, το όνομά της δεν έχει γίνει γνωστό, ενώ σε παλιότερη ανάρτηση το 2014, μία κοινή φίλη του πρώην ζευγαριού τους έδινε «συγχαρητήρια», δύο ημέρες μετά τα γενέθλια του Στέφανου Κασσελάκη. Ο λόγος φυσικά, για τον οποίο έδωσε τις ευχές της παραμένει μυστήριο. 

Διαβάστε επίσης: Σπέτσες: Τερμάτισαν Κασσελάκης - Τάιλερ στον αγώνα δρόμου των 5 χιλιομέτρων

«Θυμάμαι την εποχή του πανεπιστημίου να έρχομαι εδώ στην Εύβοια, στο μοναστήρι του Οσίου Δαυίδ, όπου έχω βαφτιστεί, και να προσεύχομαι να έχει καλά τους δικούς μου και να μην είμαι γκέι. Ναι, προσευχόμουν να μην είμαι γκέι. Δεν έχω καλές αναμνήσεις από την εφηβεία» είχε δηλώσει ο Στέφανος Κασσελάκης στην εφημερίδα Καθημερινή.

Δείτε παραπάνω το σχετικό βίντεο με το πώς είναι η πρώην σύντροφος του Στέφανου Κασσελάκη.

Photo Credits: Eurokinissi

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR