counter

Χρήστος Μάστορας: Αποκάλυψε μέσω Instagram το βραβείο που κέρδισε στα Mad VMA

Χρήστος Μάστορας: Αποκάλυψε μέσω Instagram το βραβείο που κέρδισε στα Mad VMA
Χρήστος Μάστορας: Αποκάλυψε μέσω Instagram το βραβείο που κέρδισε στα Mad VMA

Τα Mad Video Music Awards 2020 επιστρέφουν τον Δεκέμβριο στο Mega δίνοντας ραντεβού με το κοινό, για 17η συνεχόμενη χρονιά. Αυτή τη φορά το μουσικό σόου θα είναι διαφορετικό καθώς θα πραγματοποιηθεί χωρίς την παρουσία κοινού, τηρώντας όλα τα μέσα προστασίας για τον κορονοιό.

Φυσικά παρουσιαστής θα είναι ο Θέμης Γεωργαντάς και οι πρόβες έχουν ήδη ξεκινήσει.

Πολλοί θα είναι οι καλλιτέχνες που θα ανέβουν στην σκηνή των Mad. Θα ερμηνεύσουν τις επιτυχίες τους, ενώ θα λάβουν και τα καθιερωμένα βραβεία από την ψήφο του κοινού.

Ανάμεσα στους αγαπημένους τραγουδιστές που θα παρευρεθούν στην μουσική βραδιά είναι και ο Χρήστος Μάστορας, ο οποίος αποκάλυψε στα social media το βραβείο που κέρδισε.

Μάλιστα ο ίδιος ήταν ιδιαίτερα χαρούμενος καθώς παρέλαβε το βραβείο του από τον αθλητή, Πύρρο Δήμα.

«Δεν ήξερα με τι να χαρώ περισσότερο…  Με το πρώτο μου προσωπικό βραβείο ή με το γεγονός ότι το παραλαμβάνω από τον Πύρρο Δήμα. Αυτά τα χέρια σήκωσαν στην κορυφή του κόσμου την Ελλάδα αλλά και τις ψυχές όλων των Βορειοηπειρωτών. Δεν θα ξεχάσω ποτέ που ήμουν πιτσιρικάς και βλέπαμε  με τους γονείς μου τους Ολυμπιακούς Αγώνες και συγκεριμένα τη στιγμή που ήταν πλέον “κάτω από τη μπάρα” ο Πύρρος και κοιτούσε δεξιά κι αριστερά με ένα  χαμόγελο σαν να ‘λεγε “κοιτάχτε, έχω κι άλλο”.

Είχε τελικά κι άλλη δύναμη, κι άλλη ψύχη να δώσει για όλους μας… Κάθε φορά που ο Πύρρος τα κατάφερνε αποκτούσα κι εγώ δύναμη και πίστη στον εαυτό μου. Ήταν ο ήρωας μου. Σήκωνε στην πλάτη του τα βάρη τα δικά μου αλλά και των υπολοίπων συντοπιτών του και μας έδινε μια ξαλαφρωμένη ανάσα υπερηφάνειας και δύναμης», έγραψε ο Χρήστος Μάστορας, δημοσιεύοντας φωτογραφία από την βράβευση.

Και κατέληξε: «Αυτό το βραβείο το αφιερώνω σε κάθε νέο που θέλει να σπάσει τα όρια της “μειονότητας” που ίσως να του έχουν επιβληθεί. Και δεν αναφέρομαι  μόνο στις εθνικές μειονότητες.  Τα μεγάλα όνειρα το κάνουν αυτό.  Σε βγάζουν απ΄ το μικρό σου δωμάτιο στις γειτονιές του Κόσμου. Τα όνειρα μας δεν έχουν  ούτε τοίχους ούτε ταβάνια».

Δείτε παρακάτω την ανάρτηση από το Instagram του Χρήστου Μάστορα:

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR